Gisele Bundchen (42) ne odvaja se od zgodnog jiu-jitsu trenera Joaquimea Valentea nakon razvoda od Toma Bradyja (45).

Slavna manekenka je prije nekoliko dana snimljena u njegovom društvu na Kostariki dok su trčali po ulicama Kostarike. Gisele je pokazala trbušne mišiće u kratkim hlačama i sportskom topiću. Joaquime, koji je u ranim 30-ima, je nosio kratke hlače, majicu i tenisice.

Gisele Bundchen i Joaquim Valente trče na Kostariki
Profimedia 

Kraj njih je trčao i pas. Već se ranije šuškalo da su u vezi, no oni su to porekli i istaknuli da su 'samo prijatelji'. Ipak, zanimljivo je da su sami otišli na Kostariku gdje Gisele ima vilu koju je dobila nakon razvoda. Naime, njezinoj kćeri Vivian (10) i sinu Benjaminu (13) nije bilo ni traga, a i počela im je škola nakon praznika.

Inače, manekenka i trener su zamijećeni u studenom prošle godine s njezinom djecom na Kostariki. 'Joaquim i njegova dva brata podučavaju su Gisele i djecu borilačkim vještinama zadnjih godinu i pol dana', ispričao je tada izvor za Page Six.

Gisele Bundchen i Tom Brady zajedno su dobili dvoje djece
Profimedia 

Manekenka je prošle godine odradila snimanje za magazin Dust s njim i njegovom braćom, Pedrom Valenteom i Giuom Valenteom, a upoznali su se kada je ona upisala svog sina Benjamina na treninge kod njih. Bundchen se u veljači iskušala u jiu-jitsu i time se pohvalila na Instagramu.

Nazvala je tri brata 'odličnim učiteljima' kraj videa koji je objavila. 'Vjerujem da što više mogućnosti imamo na raspolaganju, to bolje. Osjećam se snažnije, samopouzdanije i osnaženo otkad sam se počela baviti samoobranom. Osjećam da je to važna vještina za sve, ali posebno za nas žene', poručila je.

Profimedia Gisele Bundchen i Tom Brady u braku su od 2009. godiine

Brady je tada podijelio njezin video na Twitteru i istaknuo da su njegovi dani ostavljanja suđa u sudoperu odbrojani.

Navodno je Gisele druženjem s Joaquimom htjela poslati poruku bivšem suprugu, a njega je povrijedio njezin potez. Naime, u Kostariki gdje imaju vilu su supružnici proveli mnoge lijepe trenutke. 'Vjerujem da Gisele ovime šalje poruku Tomu i pokazuje mu što propušta', rekao je izvor za Page Six.

Podsjetimo, par se službeno razveo 28. listopada, a zbog dobrog sastavljenog predbračnog ugovora nisu imali problema s dogovorom oko imovine.

'Prije nego što su se vjenčali 2009. godine, sklopili su čvrst predbračni ugovor. Oboje imaju svoje zasebne poslovne subjekte tako da odvajanje njihovog bogatstva na kraju nije bilo tako komplicirano. Jedini drugi važan čimbenik bila je podjela njihovog golemog imovinskog portfelja', objasnio je izvor blizak paru.