Manekenka Gisele Bundchen (42) nosi se jako dobro s nedavnim razvodom s Tomom Bradyjem (45), a mnogi smatraju da je to zbog činjenice da ga je ona odavno htjela pokrenuti.

Brazilska ljepotica je prošlog vikenda snimljena u društvu jiu-jitsu trenera Joaquimea Valentea, koji je u ranim 30-ima, u restoranu u Provinciji de Puntarenas u Kostariki. S Gisele i Joaquimeom su bila i njezina djeca, sin Benjamin (12) i Vivian (9).

profimedia-0737959740.jpg
Profimedia 

Bundchen je blistala u majici, koja je otkrivala njezin ravni trbuh, i širokim crnim hlačama.

Iako su neki trenera borilačke vještine proglasili novom manekenkinom ljubavi, izvor za Page Six kaže da nisu u vezi i ističe da su glasine o romansi neistinite.

'Joaquim i njegova dva brata podučavaju su Gisele i djecu borilačkim vještinama zadnjih godinu i pol dana', ispričao je. Dodao je kako je odnos Gisele i Joaquima platonski i potpuno profesionalan.

Manekenka je prošle godine odradila snimanje za magazin Dust s njim i njegovom braćom, Pedrom Valenteom i Giuom Valenteom, a upoznali su se kada je ona upisala svog sina Benjamina na treninge kod njih. Bundchen se u veljači iskušala u jiu-jitsu i time se pohvalila na Instagramu.

Nazvala je tri brata 'odličnim učiteljima' kraj videa koji je objavila. 'Vjerujem da što više mogućnosti imamo na raspolaganju, to bolje. Osjećam se snažnije, samopouzdanije i osnaženo otkad sam se počela baviti samoobranom. Osjećam da je to važna vještina za sve, ali posebno za nas žene', poručila je.

Brady je tada podijelio njezin video na Twitteru i istaknuo da su njegovi dani ostavljanja suđa u sudoperu odbrojani.

Navodno je Gisele druženjem s Joaquimom htjela poslati poruku bivšem suprugu, a njega je povrijedio njezin potez. Naime, u Kostariki gdje imaju vilu su supružnici proveli mnoge lijepe trenutke. 'Vjerujem da Gisele ovime šalje poruku Tomu i pokazuje mu što propušta', rekao je izvor za Page Six. 

Navodno Joaquim često putuje s Gisele i njezinom djecom jer se školuju kod kuće. Ovo im je peto zajedničko putovanje. Izvor blizak bivšim supružnicima je rekao i da se ne zna zašto je manekenka željela tako brz razvod od Bradyja. 

Gisele Bundchen i Tom Brady su se razveli
Profimedia 

Inače, prije nekoliko dana je izašla informacija kako je brazilska ljepotica kupila vilu vrijednu 11.5 milijuna dolara nasuprot Tomovoj kući u Miami Beachu čija gradnja traje, a dvije nekretnine dijeli uski vodeni put poznat i kao Indian Creek.

Kako je izvijestio Page Six, Gisele se počastila kućom sa šest spavaćih soba i sedam kupaonica.Razgledavala ju je još 16. kolovoza, prije nego što je Brady napravio kratku pauzu od američkog nogometa i to je navodno bio njegov posljednji pokušaj da spasi brak. Kasnije je objavio da ipak ne ide u mirovinu.

Bundchen je vilu kupila 6. listopada. 'Gisele je aktivno razgledavala kuće u Miami Beachu prije nego što je Tom otišao u mirovinu koju je kasnije povukao. To pokazuje da je već tada bila gotova s njihovim brakom i nastavila dalje sa životom', ispričao je izvor za Page Six.

Gisele Bundchen je kupila kuću nasuprot Tomu Bradyju
Profimedia 

Manekenkina vila i sportaševa kuća su skoro pa direktno nasuprot, a dijeli ih uski vodeni put. 'Mogli biste doslovce preplivati ​​od Giseleine kuće do Tomove, nije da će oni to činiti, ali oba će doma imati pristanište, tako da će im biti vrlo lako zajedno odgajati njihovu djecu dok žive tako blizu jedno drugome', objasnio je izvor.

Par se službeno razveo 28. listopada, a zbog dobrog sastavljenog predbračnog ugovora nisu imali problema s dogovorom oko imovine.

'Prije nego što su se vjenčali 2009. godine, sklopili su čvrst predbračni ugovor. Oboje imaju svoje zasebne poslovne subjekte tako da odvajanje njihovog bogatstva na kraju nije bilo tako komplicirano. Jedini drugi važan čimbenik bila je podjela njihovog golemog imovinskog portfelja', objasnio je izvor blizak paru.