Tom Brady 'nije želio da djeca imaju razvedene roditelje', rekao je za People izvor blizak sportašu.

Tom Brady i Gisele Bundchen rastali su se nakon 13 godina braka
Profimedia 

Bivši par, koji ima dvoje djece, sina Benjamina Reina (12) i kćer Vivian Lake (9), finalizirao je razvod prošlog petka nakon 13 godina braka. Igrač Tampa Bay Buccaneersa 'želio je da brak uspije', dodaje izvor o odnosu s Gisele Bündchen.

'Ovo nije bila Tomova ideja', kaže izvor blizak paru o razvodu. 'Razvod nikada nije bila Tomova ideja. Želio je da ostanu u braku pa makar zbog djece, ako ne iz ljubavi.'

Gisele Bundchen s djecom nakon službene objave da se razvodi od Toma Bradyja
Profimedia 

Nakon što je par finalizirao brzi razvod, izvor je za People rekao da su se 'složili oko zajedničkog skrbništva nad djecom', jer će Brady (45) ostati u Tampi, a Bündchen (42) će živjeti oko četiri sata vožnje u Miamiju, gdje njezin bivši također ima prebivalište.

Brady, koji je također otac sina Johna 'Jacka' Edwarda (15) s bivšom Bridget Moynahan, i Bündchen su se na društvenim mrežama osvrnuli na razvod, oboje ističući da će njihova djeca i dalje primati 'ljubav i pažnju koju zaslužuju'.

Gisele Bundchen objavila da se razvodi od Toma Bradyja na Instagramu
Instagram 

'Moj prioritet su uvijek bila i bit će naša djeca koju volim svim srcem', napisala je Bündchen na Instagram Storyju najavljujući razvod para. 'Nastavit ćemo suroditeljstvo kako bismo im pružili ljubav, brigu i pažnju koju uvelike zaslužuju.'

Bündchen je objasnila da se, iako odluka o 'okončanju braka nikada nije laka', osjeća 'blagoslovljenom zbog vremena' koje su proveli zajedno i samo želi 'uvijek najbolje Tomu'.

Tom Brady želio je ostati u braku zbog djece
Profimedia 

Brady je ponovio njezino mišljenje, rekavši svojim pratiteljima na društvenim mrežama da su on i Bündchen 'blagoslovljeni prekrasnom i divnom djecom', te da će par nastaviti 'raditi zajedno kao roditelji kako bi uvijek dobili ljubav i pažnju koju zaslužuju'.

U ponedjeljak u epizodi njegovog Sirius XM showa Let's Go!, Brady je otvorio priču o razvodu, rekavši da je 'zaista usredotočen' na 'brigu o mojoj obitelji i svakako mojoj djeci' nakon što su on i Bündchen finalizirali razvod.

'Očito je da je dobra vijest da je ovo vrlo prijateljska situacija i da sam stvarno usredotočen na dvije stvari, brigu o svojoj obitelji i djeci', rekao je.

Gisele Bundchen i Tom Brady rastali su se prijateljski
Profimedia 

'Svi imamo svoje jedinstvene izazove u životu. Svi smo ljudi. Dajemo najbolje što možemo', nastavio je kasnije Brady. 'Imam nevjerojatne roditelje koji su me uvijek učili kako treba raditi stvari. Želim biti izvrstan otac svojoj djeci i uvijek pokušavam raditi stvari na pravi način.'

Podsjetimo, Gisele se navodno odlučila rastati od Toma zbog njegove odluke da ipak ne odustane od 'mirovine' i svoje sportske karijere.

Tom Brady odlučio je da neće odustati od karijere unatoč obećanju supruzi Gisele Bundchen
Profimedia 

To je bio ultimatum njegove supruge da ostane s njim. Gisele je zbog Tomove odluke pokupila svoje stvari i djecu i zauvijek ga napustila, a ubrzo su angažirani i odvjetnici za razvoj te dogovorena podjela skrbništva nad njihovim sinom i kćeri.

Kako ga svi nazivaju narcisom i sebičnjakom zbog kojeg mu se urušila obitelj, Tom je ponovno potvrdio da je odluka bivše manekenke da stavi točku na 13-godišnji brak bila itekako ispravna.