Nakon što se duže vrijeme šuškalo o problemima u njihovom odnosu, manekenka Gisele Bundchen (42) i igrač američkog nogometa Tom Brady (45) okončali su svoj brak.

To im je omogućio dobro sastavljen predbračni ugovor čiji su detalji procurili u javnost i kako pišu američki mediji, upravo zbog toga nisu imali problema s dogovorom oko imovine.

'Prije nego što su se vjenčali 2009. godine, sklopili su čvrst predbračni ugovor. Oboje imaju svoje zasebne poslovne subjekte tako da odvajanje njihovog bogatstva na kraju nije bilo tako komplicirano. Jedini drugi važan čimbenik bila je podjela njihovog golemog imovinskog portfelja', objasnio je izvor za Page Six.

Gisele Bundchen i Tom Brady su se razveli
Profimedia 

Dok se Tom može pohvaliti bogatstvom od 333 milijuna dolara, Gisele ga nadmašuje i ima 400 milijuna dolara. Par je ulagao u nekretnine, ali navodno se neće  sukobljavati oko njih.

Kako piše Page Six, sportaš bi trebao zadržati vilu vrijednu 17 milijuna dolara koja je u izgradnji na omiljenoj lokaciji bogataša, otoku Indian Creek u Miamiju. Tom i Gisele su kupili imanje prije dvije godine.

Manekenka je tijekom braka kupila stan u Miami Beachu za 1.25 milijuna dolara koji će ostati njezin, a također bi joj trebala pripasti nekretnina na poluotoku Nicoya u Kostarici gdje često odlazi s kćeri i sinom. Tu kuću su bivši supružnici kupili zajedno.

Gisele Bundchen i Tom Brady imaju dvoje djece
Profimedia 

Par se počastio i nekretnina na Bahamima, u Montani i stanom u New Yorku koji je Gisele koristila kada je pokrenula brakorazvodni proces s Tomom.

Kako piše Page Six, manekenka i sportaš su se dogovorili i oko skrbništva nad kćeri Vivian (9) i sinom Benjaminom (12) te će ga dijeliti.

Gisele Bundchen i Tom Brady zajedno su dobili dvoje djece
Profimedia 

Podsjetimo, par je bio u braku od 2009., a započeli su svoju vezu nedugo nakon što je Brady krajem 2006. ostavio svoju trudnu djevojku, glumicu Bridget Moynahan s kojom je dobio sina Johna.