Posljednja se dva mjeseca piše i priča o malo toga osim o spektakularnom raspadu braka američkog sportaša Toma Bradyja i njegove prekrasne supruge, bivše Viktorijine anđelice, Gisele Bundchen. Naime, par je odlučio reći si zbogom nakon 13 godina braka i dvoje zajedničke djece, a svemu je kumovala Tomova sebičnost.

Naime, sportaš nije želio pristati na umirovljenje iz sporta, što je bio ultimatum njegove supruge da ostane s njim. Gisele je zbog Tomove odluke pokupila svoje stvari i djecu i zauvijek ga napustila, a već su angažirani i odvjetnici za razvoj te dogovorena podjela skrbništva nad njihovim sinom i kćeri.

Gisele Bundchen i Tom Brady su bili u braku 13 godina
Profimedia 

Nakon što je Gisele putem Instagrama sa svojim fanovima podijelila svoju tugu i bol slomljenog srca zbog cijele situacije, sada je i Brady odlučio iznijeti u medije svoju stranu priče. Kako ga svi nazivaju narcisom i sebičnjakom zbog kojeg mu se urušila obitelj, bilo je samo pitanje vremena kada će pokušati oprati svoj obraz.

Tako je otkrio da je trenutno fokusiran samo na posao i na djecu te da se trudi iz svega izvući ono najbolje, ali nije se u potpunosti uspio oprati od svojih grijeha.

'Radim najbolje što znam, mislim na djecu... Usredotočen sam na dvije stvari, brigu o obitelji i djeci, i da pobjeđujem u nogometu', rekao je Brady te dodao kako smatra da ovakve situacije nisu rijetkost u životima profesionalnih sportaša koji mnogo toga podređuju svojem poslu.

Tom Brady uništio si je brak zbog posla
Profimedia 

Tako je indirektno priznao kako je on kriv za raspad ljubavi s ljepoticom, a koja je godinama sve svoje želje i karijeru stavljala na pauzu samo kako bi on mogao igrati američki nogomet. Sada joj je čekanje na to da ima vremena za sebe dojadilo te je odlučila krenuti dalje – bez Toma.

Objasnio je Brady i to da to što se njihov razvod 'odigrao očima javnosti' predstavlja drugu razinu poteškoća, dodajući: 'Svi mi imamo svoje jedinstvene izazove u životu. Svi smo mi ljudi. Činimo najbolje što možemo.'

Dodao je i kako ima odlične roditelje koji su mu u ovim teškim trenucima velika podrška te da se trenutno dosta oslanja na njihovu emocionalnu pomoć. Također je rekao kako i sam želi biti dobar roditelj, po uzoru na njih te da neće dopustiti da mu razvod uništi odnos s djecom.

Gisele Bundchen i Tom Brady imaju dvoje zajedničke djece
Profimedia 

'S izazovima se želite nositi na najbolji mogući način. Želim uvijek moći držati glavu visoko na terenu i izvan njega, i pokušat ću nastavi to činiti sve dok sam ovdje', zaključio je.

Podsjetimo se, Tom je već na početku veze s Gisele manekenku jako povrijedio jer se saznalo da je s njom započeo vezu u trenutku kada mu je bivša djevojka ostala trudna. Tako je odmah na početku veze došlo do kratke nevjere, a koja je rezultirala rođenjem Tomova sina Jacka kojeg je Gisele kasnije također odgajala kao posinka.