Manekenka Gisele Bundchen (42) i igrač američkog nogometa Tom Brady (45) nedavno su okončali svoj brak, no i dalje su u fokusu javnosti.

Sada je izašla informacija kako je brazilska ljepotica kupila vilu vrijednu 11.5 milijuna dolara nasuprot Tomovoj kući u Miami Beachu čija gradnja traje, a dvije nekretnine dijeli uski vodeni put poznat i kao Indian Creek.

Gisele Bundchen kupila kuću nasuprot Tomu Bradyju
Profimedia 

Kako piše Page Six, Gisele se počastila kućom sa šest spavaćih soba i sedam kupaonica.Razgledavala ju je još 16. kolovoza, prije nego što je Brady napravio kratku pauzu od američkog nogometa i to je navodno bio njegov posljednji pokušaj da spasi brak. Kasnije je objavio da ipak ne ide u mirovinu.

Bundchen je vilu kupila 6. listopada. 'Gisele je aktivno razgledavala kuće u Miami Beachu prije nego što je Tom otišao u mirovinu koju je kasnije povukao. To pokazuje da je već tada bila gotova s njihovim brakom i nastavila dalje sa životom', ispričao je izvor za Page Six.

Manekenkina vila i sportaševa kuća su skoro pa direktno nasuprot, a dijeli ih uski vodeni put. 'Mogli biste doslovce preplivati ​​od Giseleine kuće do Tomove, nije da će oni to činiti, ali oba će doma imati pristanište, tako da će im biti vrlo lako zajedno odgajati njihovu djecu dok žive tako blizu jedno drugome', objasnio je izvor.

Gisele Bundchen i Tom Brady službeno su se razveli
Profimedia 

Inače, par se službeno razveo 28. listopada, a zbog dobrog sastavljenog predbračnog ugovora nisu imali problema s dogovorom oko imovine.

'Prije nego što su se vjenčali 2009. godine, sklopili su čvrst predbračni ugovor. Oboje imaju svoje zasebne poslovne subjekte tako da odvajanje njihovog bogatstva na kraju nije bilo tako komplicirano. Jedini drugi važan čimbenik bila je podjela njihovog golemog imovinskog portfelja', objasnio je izvor blizak paru.

Sportaš je zadržao vilu vrijednu 17 milijuna dolara koja je u izgradnji na omiljenoj lokaciji bogataša, otoku Indian Creek u Miamiju. Tom i Gisele su kupili imanje prije dvije godine.

Manekenka je tijekom braka kupila stan u Miami Beachu za 1.25 milijuna dolara koji je ostao njezin, a također joj je pripala nekretnina na poluotoku Nicoya u Kostarici gdje često odlazi s kćeri i sinom. Tu kuću su bivši supružnici kupili zajedno.

Gisele Bundchen i Tom Brady su se razveli
Profimedia 

Par se počastio i nekretnina na Bahamima, u Montani i stanom u New Yorku koji je Gisele koristila kada je pokrenula brakorazvodni proces s Tomom. Odlučili su se i na zajedničko skrbništvo nad kćeri Vivian (9) i sinom Benjaminom (12).

Podsjetimo, par je bio u braku od 2009., a započeli su svoju vezu nedugo nakon što je Brady krajem 2006. ostavio svoju trudnu djevojku, glumicu Bridget Moynahan s kojom je dobio sina Johna.