Jedna od najuspješnijih manekenki svijeta, 42-godišnja Gisele Bundchen, vratila se poslu nakon razvoda od igrača američkog nogometa, Toma Bradyja.

Tako su je paparazzi uslikali za vrijeme shootinga na plaži u Miamiju dok je pozirala u Versaceovom ljubičastom kupaćem kostimu dugih rukava. Još je jednom pokazala svoju nevjerojatnu figuru koju već godinama održava zdravom prehranom i redovitim treninzima, a njezini su trbušnjaci itekako poznati u svijetu manekenki.

Fotografi su je uhvatili iz svih perspektiva, a teško se nadiviti njezinoj figuri koja kao da nema nesavršenosti. Inače, Gisele je između 2002. i 2016. godine nosila titulu najplaćenije manekenke svijeta, a onda ju je tada s trona svrgnula Kendall Jenner koja se i dalje tamo nalazi. 

Dok je Gisele pozirala pred fotoaparatima, njezin bivši suprug uživao je u vremenu s kćeri Vivian nakon što mu je završila sezona u klubu. Sportaš je na imanju u Miamiju ponosno snimao kćer dok je jahala konja.

Gisele Bundchen na snimanju modne kampanje
Profimedia 

Tijelo Gisele Bundchen
Profimedia 

Podsjetimo, Gisele i Tom u braku su bili 13 godina, a krajem ljeta 2022. godine objavili su da se razvode. Navodno je krivac Tom koji je godinama na prvo mjesto stavljao karijeru, a ne obitelj.

Kako stvari stoje, Tom se odbio umiroviti iz svijeta profesionalnog američkog nogometa iako je Gisele to uvjetovala. Kako je manekenka svoju karijeru stavila na pauzu ne bi li odgajala svoju i Tomovu djecu te pratila supruga po njegovim utakmicama, očekivala je da će se ove godine umiroviti i posvetiti obitelji, a on je to odbio učiniti.

Zbog toga je ljepotica izbacila muža iz kuće, angažirala odvjetnike i pokrenula brakorazvodnu parnicu. Svijet je osudio sebičnjaka Toma, a mnogi su se brinuli kako će lijepa Brazilka sve to podnijeti. Na kraju se ispostavilo da se nakon razvoda preporodila.

Zajedno su dobili dvoje djece, a Gisele je bila i pomajka Bradyjevog sina kojeg je on dobio s bivšom djevojkom. Par se i rekordnom brzinom dogovorio oko podjele skrbništva pa su tako zaključili kako će oboje biti skrbnici svoje djece.