'NISAM MOGLA TRENIRATI OD TUGE': Pišek otkrila zašto ne doručkuje, a ovu namirnicu odavno je izbacila iz prehrane

S Instagram pratiteljima podijelila je savjete kako se riješiti viška kilograma.

Instagram

Voditeljica Nikolina Pišek na svom Instagram profilu odgovarala je na pitanja svojih pratitelja, a sve je najviše zanimalo kako održava svoju vitku liniju.

Lijepa voditeljica, putem Instagram storija odgovorila je na pitanje koliko često vježba i otkrila svoj rigorozni režim prehrane.

Instagram 

'Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge...Ali sada se vraćam u velikom stilu', otkrila je Nikolina.

Jedno od pitanja je bilo i kako se hrani te čemu duguje vitku liniju.

'Pomalo neredovito. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća', odgovorila je voditeljica koja je dala i savjet pratiteljima kako izgubiti kilograme.

Instagram 

Naime, jednu pratiteljicu zanimalo je kako pred važan događaj izgubiti kilograme i tražila je savjet od Nikoline. 

'Staviti lokot na frižider. Ukinuti ugljikohidrate. Meni pomaže intermittent fasting - da se u danu jede unutar 6-8h, ostalo se posti. Dosta tekućine da pokrene limfu', savjetovala je Pišek.

Također je otkrila i kako se ne važe te da dok stane u traperice iz srednje škole, ne brine se o kilaži.

Instagram 

Nikolina je za kraj otkrila je li vegeterijanka ili veganka te voli li jesti slatko. 'Koja god bila definicija, ne jedem meso. Jedem ribu i mliječne proizvode i jaja. Slatko obožavam! Ali izbjegavam', napisala je Pišek i otkrila kako slatko uvijek kompenzira s nekim voćem.

Podsjetimo, voditeljica je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju u trapericama starim dva desetljća i oduševila pratitelje zavidnom linijom.

'Kada kroj odgovara. 20 godina stare traperice', napisala je Nikolina ispod fotografije na kojoj je pozirala u grudnjaku i hlačama, a njezini vjerni pratitelji u komentarima su nahvalili njezinu vitku figuru, koju održava već dugi niz godina.

Više fotografija voditeljice pogledajte u galeriji: 

Instagram Nikolina Pišek