'DOSLOVNO ĆU NESTATI': Poznata holivudska glumica najavila mirovinu, otkrila i čime se sada planira baviti

Kako kaže, profesionalno zadovoljstvo sada crpi iz nekih drugih stvari.

Profimedia

Glumica Gwyneth Paltrow (51) u nedavnom je intervjuu za Bustle najavila povlačenje iz svijeta glume, i time šokirala obožavatelje diljem svijeta.

'Doslovno ću nestati iz javnog života. Nitko me više nikada neće vidjeti', rekla je.

Profimedia 

Nagrađivana Oskarovka proslavila se ulogama u filmovima 'Shakespeare in Love', 'Proof' i 'Emma', a mnogima je znaju i po ulozi Pepper Pots u serijalima Iron Mana. Ipak, Paltrow se sada odlučila posvetiti svom lifestyle brendu Goop, koji se fokusira na stvaranje proizvoda vezanih za njegu, ljepotu, wellness i kućanstvo.

Tako je već nekoliko puta iznenadila javnost bizarnim proizvodima poput svijeće s mirisom njezine vagine i lampom od kruha, za koje tvrdi da uspješno prodaju. Ipak, priznaje da joj obiteljski život utječe na kreativnost koja joj je potrebna za uspješno poslovanje. 

Profimedia 

'U fazi sam u kojoj se osjećam kao da su stvari još kaotičnije jer sam jako zauzeta. Moj sin i posinak su obojica u srednjoj školi, a ponekad se osjećam kao da je školovanje samo po sebi posao s punim radnim vremenom', priznala je. Inače, s bivšim suprugom Chris Martinom ima kći Apple (19) i sina Mosesa (17), a posljednje četiri godine je u braku s redateljem Bradom Falckuhom.

Podsjetimo, Paltrow je nedavno fotografirana na ulicama Los Angelesa kako odlazi na večeru u restoran, a ono što je mnoge iznenadilo je izgled njezina lica. Glumica se pojavila bez trunke šminke, a pokazala je i sijedi izrast na kosi, što je svakako drugačije izdanje od onog u kakvom smo je navikli vidjeti.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia