Scarlett Johanson u braku je bila tri puta, no mnogi se danas ne sjećaju tko je bio njen prvi muž. Posljednje tri godine u braku je s glumcem Colinom Jostom, zvijezdom SNL-a, ali prvi je put u brak uplovila s danas planetarno slavnim Ryanom Reynoldsom.

Ako ste zaboravili na taj slavni par, niste jedini. Zaboravila je i Gwyneth Paltrow, u čijem je podcastu Scarlett ovih dana gostovala.

'Oh da, zaboravila sam da si bila udana za Ryana Reynoldsa! Naš cilj!', našalila se.

'Nismo bili dugo u braku, no bili smo kad sam te upoznala zbog Iron Mana ili nečeg sličnog', dodala je Scarlett.

'On je dobar tip', prokomentirala je potom kratko Scarlett, koja o prvom suprugu jako rijetko govori. Ništa otvorenija nije bila ni dok je njihova ljubav cvala, no još je manje nakon što su se razišli. Samo je jednom prokomentirala njihov brak.

'Prvi put kad sam se udala, imala sam 23 godine. Nisam baš razumjela što je brak. Možda sam to nekako romantizirala na neki način", rekla je za Vanity Fair 2019. godine.

Scarlet Johansson i Colin Jost
Profimedia Scarlettt Johanson sa suprugom Colinom Jostom

Podsjetimo, njih su se dvoje vjenčali 2008. godine, brak je puknuo 2010., a razveli su se godinu kasnije.

'Nakon dugog i pažljivog razmatranja s obje strane, odlučili smo prekinuti naš brak. Ušli smo u našu vezu s ljubavlju i tako je i napuštamo. Iako se poštivanje privatnosti ne očekuje, svakako će biti cijenjeno', poručili su tada zajedno preko magazina People.

Kasnije je ona, ne spominjući njega, govorila o vezama s kolegama. 'Logistika u vezi s drugim glumcem je izazovna. Mora postojati pravo razumijevanje načina na koji provodite svoje vrijeme, pogotovo kada karijere to dvoje ljudi napreduju istom brzinom. Izazovno je i ako je jedna osoba uspješnija od druge, tad se javlja natjecanje', rekla je.

Blake Lively i Ryan Reynolds
Profimedia Blake Lively i Ryan Reynolds

S druge strane, anonimni izvor je netom nakon razvoda s medijima podijelio svoje dojmove o njihovom odnosu. 'Oboje su tvrdoglavi, a među njima je nedostajalo topline, što je bilo zabrinjavajuće... On zna biti control freak, tradicionalniji je, a ona samostalnija... Kad ju je želio vidjeti, očekivao je da će ona ostaviti sve i doći', rekao je za Daily Mail.

On je 2012. godine oženio Blake Lively s kojom danas ima četvero djece.

U međuvremenu je Scarlett od 2014. do 2017. godine bila u braku s Romainom Dauriacom, s kojim ima danas osmogodišnju kćer Rose.