Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAČI SPOL 'UMIRE' ZA NJOM, A ONA NE VJERUJE U MONOGAMIJU: Hoće li on ipak zadržati holivudsku žderačicu muškaraca?

Scarlett Johansson jedna je od najljepših holivudskih glumica, a ove je godine dobila dijete s trećim suprugom Colinom Jostom.

Scarlett Johansson Izvor: Profimedia

Ona je jedna od najljepših žena svijeta koja svojoj pojavom oduzima dah gdje god se pojavi. 

Holivudska ljepotica Scarlett Johansson ove je godine sa suprugom Colinom Jostom dobila sina Cosma, dok iz prijašnjeg braka s Romainom Dauriacom već ima i kćerkicu Rose. Prošle je godine uplovila u treći brak, a mnogi se pitaju hoće li napokon ovo biti treća sreća.

Scarlett Johansson Izvor: Profimedia

Jedna od najplaćenijih glumica svijeta, životni je put započela na kazališnim daskama u New Yorku, a zatim i 1994. godine na filmskom platnu. Nakon što ju je Woody Allen proglasio svojom muzom, Scarlett je karijera dodatno krenula uzlaznom putanjom te je doslovno preko noći izrasla u holivudsku divu za kojom uzdišu i muškarci i žene. Često je na listama najljepših žena svijeta, a dva puta je i proglašena 'najljepšom'.

Prvi joj je suprug bio holivudski miljenik Ryan Reynolds, ali ipak, brak je potrajao samo dvije godine. 'Brak između dvoje glumaca veliki je izazov jer je jedan uvijek uspješniji. Zato je potreban partner koji ne samo da je siguran u vašu ljubav nego i u svoju karijeru. On se mora baviti nečim sasvim drugim da bi brak uspio', rekla je tada glumica i očito bila u pravu.

2012. je godine upoznala francuskog novinara Romaina Dauriaca, ali ni njihov brak nije trajao dulje od dvije godine. Tada je ljepotica iznenadila izjavom da monogamija, po njezinom mišljenju, nije prirodna. Ipak, sada ćemo vidjeti hoće li poznati komičar Jost biti onaj pravi.

Scarlett Johansson i Colin Jost Izvor: Profimedia

Velika ljubiteljica tetovaža na crvenim tepisima baš uvijek izgleda glamurozno, a sada su je uslikali Madridu gdje snima novi film 'Asteroid City'.

Mnogi je na novim fotografijama ne bi prepoznali, a ponajviše zbog kose i marame koju je nosila na glavi. Fotografije pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals