Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAJNI IDENTITET

Nije lako biti glumica: 'Dani i sati bili su potrebni da se pripremim'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

U kina je došao novi film o superjunacima u kojem se Black Widow mora obračunati sa svojom prošlošću i svim atentatorima koji je na tom putu čekaju u zasjedi

Izvor: Profimedia

Prvi samostalni film jedne od najpoznatijih Marvelovih junakinja, Black Widow, sa Scarlett Johansson u glavnoj ulozi, može se pogledati u kinima. Istoimeni film razotkriva misteriozni lik Natashe Romanoff, kao i njezinu prošlost i obuku u elitnom KGB-ovu programu. Kao Black Widow, Natasha se suočava s mračnim dijelovima svoje smrtnosti kada se pojavi opasna zavjera povezana s njezinim prijašnjim životom. Potaknuta silom koja se neće zaustaviti, Black Widow mora se suočiti s prošlošću i prekinuti odnose koji su postojali prije nego što je postala Osvetnica. Scarlett je jednom prilikom izjavila da je svim silama pokušavala uvjeriti producenta kako je upravo ona idealna kandidatkinja za ulogu Crne udovice.

Izvor: Marvel Studios

- Ona je superjunakinja, ali je i čovjek. Ona je mala, ali je snažna. Mračna je i toliko se puta suočila sa smrću da ima duboku perspektivu vrijednosti života... Teško je ne diviti joj se. Kada sam prvi put vidjela kostim koji moram nositi u filmu, pomislila sam: “Kako ću se kretati u ovome? Mogu li trčati u tome? Mogu li se bacati na pod?” Dani i sati bili su potrebni da se pripremim na tu ulogu i jako sam sretna što je ispalo baš onako kako sam zamišljala. Mislim da sam odradila odličan posao - rekla je 36-godišnja Johansson.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals