Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez skrivanja

TRIK 'PRVOG ZALOGAJA' Glumica otkrila kako je kći naučila jesti

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Odala svoju tajnu

Izvor: Story

Glumica Scarlett Johansson otkrila je na koji je način svoju sedmogodišnju kći Rose Dorothy naučila da jede raznovrsnu hranu, uključujući voće i povrće koje djeca inače često odbijaju. Naime, 36-godišnja glumica pasivnim je pristupom dala kćerkici mogućnost da sama odlučuje što će jesti. 'Smiješno je, ali nikada je nisam morala zavaravati s hranom', otkrila je za magazin People.

Izvor: Story

'Moja majka se koristila trikom 'prvog zalogaja' kojeg sam ja 'prodala' Rose. Nikad nisam pokušavala prisiliti je da jede nešto što joj se ne sviđa, ali nisam ni skrivala od nje neku hranu kako bih joj pokušala podmetnuti primjerice mrkvu na tanjur. Ako ne voli mrkvu, to je u redu. Ali ponudite im onda raznoliku hranu, zamjenu za tu mrkvu. Mislim da je najbolje puštati djecu da tako otkrivaju hranu, a da se pritom ne osjećaju kao da ih tjeramo na nešto. Svatko ima različito nepce. S vremenom će zasigurno zavoljeti neke namirnice, kako im se nepca budu razvijala', poručila je Johansson.

Johansson je, inače, rodila Rose Dorothy za vrijeme braka s novinarom Romainom Dauriacom. Razveli su se 2017. godine, a filmska zvijezda prošle je godine u listopadu odlučila po drugi put stati pred oltar i to s komičarem Colinom Jostom.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals