Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razlozi koji su Vedrana Ćorluku nagnali na otkaz

Samo 13 dana trajala je njegova trenerska karijera u klubu u kojem je igrao čak 11 godina. Vedran Ćorluka osim toga 'nestao' je i s društvenih mreža

 Izvor: Story arhiva

Dok njegova supruga, pjevačica Franka Batelić uživa u rodnom Rapcu te neke od dragih joj trenutaka dijeli na društvenim mrežama, bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka s njih je odjednom nestao. Naime, Vedran je izbrisao svoj profil na Instagramu. I ne bi to bilo ništa neobično, jer mnogi se s vremena na vrijeme zasite tog virtualnog svijeta, da je to jedino 'mjesto' s kojeg je otišao.

Dakle, prije samo dva tjedna svoju je uspješnu nogometnu karijeru nastavio trenerskom i to upravo u klubu u kojem je proveo posljednjih 11 godina. Riječ je o moskovskom Lokomotivu, zbog čega se odmah nakon Eura vratio u Rusiju. I tek što je započeo s poslom, jučer je dao otkaz!

ćorluka Izvor: Robert Gašpert

'Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti', kazao je, a klub je njegovu izjavu objavio na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Oglasili su se i iz kluba te su napisali: 'Vedran je izrazio veliko žaljenje zbog potrebe da donese takvu odluku, ali sada mu okolnosti ne dopuštaju da se usredotoči na svoje profesionalne aktivnosti. Želimo da što prije prevlada sve poteškoće i vrati se nogometu. Čarli, mi smo s tobom!'.

Koji su to razlozi zbog kojih je Vedran odustao od posla kojemu se veselio, za sada su poznati samo njemu i njegovoj obitelji, supruzi i njihovu sinu Viktoru, kojima se već pridružio na odmoru u Istri. 'Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021', napisala je Franka uz fotografiju oca i sina, na kojoj Vedran trči za Viktorom. 

ćorluka Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Magazin

Royals