Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIKTOR PLESOM TOPI SRCA FANOVA Franka ponosno: 'Emotivna mala duša'

Franka pokazala kako sinčić reagira na glazbu

 Izvor: Instagram

Da je jednogodišnji Viktor, sin pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke, već sada prava mala zvijezda, dokazuju i objave na profilima njegovih roditelja gdje dječak redovno ukrade svu pažnju. Hoće li krenuti tatin stopama i zaigrati nogomet kad naraste ili će se pak jednog dana pridružiti mami na pozornici, to ćemo tek vidjeti, ali da mališan koji je u siječnju proslavio svoj prvi rođendan već sada pokazuje veliku ljubav prema glazbi svjedoči i jedna od posljednjih Frankinih objava koja je rastopila srca brojnih obožavatelja.

Emotivna mala duša

 Naime, pjevačicu je jedan od obožavatelja u sklopu pitanja na Instagram storyjima upitao i koja je njezina pjesma Viktoru najdraža, a Franka je na to, osim što je otkrila o kojoj je pjesmi riječ, odgovorila i s preslatkim videom u kojem jednogodišnjak veselo pleše na glazbu u pozadini. 'Bolji ljudi su mu za sada naj. Emotivna mala duša', napisala je ponosna mama Franka.

Franka Batelić Izvor: Instagram

Povezane vijesti

 Inače, u jednom od razgovora za domaće medije, pjevačica je nedavno otkrila kako je dječak u potpunosti na nju. 'Isti ja po karakteru, ne znam još u vezi mikrofona, ali jako je tvrdoglav, ide svima, uopće me ne 'šljivi' dva posto, društven je kao ja… A nadala sam se da će bar malo od tate dobiti, jedan smireniji ton u sebi', rekla je tada mlada mama, a ako je suditi prema posljednjoj snimci, osim što je društven, Viktor je i jako veseo dječačić. 

Magazin

Royals