Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije joj bilo lako

ŽIVAHAN MALIŠAN Franka otkrila kakav problem ima sa sinčićem Viktorom

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica priznala je da ne zna kako bi 'stala na kraj' zahtjevima njenog 13-mjesečnog sina

Izvor: Instagram

Domaća pjevačica, 28-godišnja Franka Batelić, sunčano vrijeme koje nagovješćuje dolazak proljeća iskoristilla je da povede svog jednogodišnjeg sinčića Viktora,kojeg ima sa suprugom, 35-godišnjim nogometašemVedranom Ćorlukom, u šetnju pored morske obale. Šetnja s mališanom, naravno, nije prošla bez 'problema' s kojima se susreće većina roditelja. Franka je, naime, pratiteljima na svom Instagram profilu objasnila kako Viktoru nije bilo lako objasniti da ne smije skočiti u more.

Izvor: Instagram screenshot

'Pokušaj objašnjenja zašto ne može skočiti u more no. 127282', napisala je Franka šaljivo uz fotografiju. Podsjetimo, nedavno je pjevačica podijelila i vijest na Instagramu kako je Viktor doživio svoju prvu 'mini' bolnu nezgodu, Naime, dan u njenoj obitelji započeo je poprilično veselo. Franka se najprije pohvalila kako Viktor, baš kao i mama, obožava glazbu. Video u kojem dječak razdragano pleše i viče na taktove pjesme 'Stvar' domaćeg glazbenika Matije Cveka, nasmijao je Frankine brojne obožavatelje. 'Najveći/najmanji fan', ponosno je tada napisala uz snimku. 

Povezane vijesti

Izvor: Instagram screenshot

Međutim, stvari nisu za dugo ostale tako vesele. Kako je otkrila u idućoj objavi, pjevačica je sa sinom otišla u park, a fotografija na kojoj nasmiješena pozira s malenim nastala je netom prije nego što se, kako je pojasnila, dogodio kaos. 'Sekunde prije kaosa i prve parkić mini ozljede', napisala je tada. Iako nije otkrivala detalje ozljede, za pretpostaviti je kako je i Viktor taj dan, baš kao i njegovi vršnjaci, u igri 'zaradio' ozljedicu koja je dio svačijeg djetinjstva.

Izvor: Instagram screenshot

Izbor Urednika

Royals