Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRUGA GODIŠNJICA SMRTI

NEDOSTAJANJE JE OGROMNO Neutješna Karleuša: 'Samo zatvorim oči i tu si'

Autor N.R.
Autor N.R.

Prisjetila se svoje preminule majke Divne

Izvor: Instagram

Prošle su dvije godine. Srpska pjevačica Jelena Karleuša je na današnji dan 2019. godine ostala bez majke Divne koja je preminula nakon trogodišnje borbe s opakom bolešću, rakom pluća. Iako se s vremena na vrijeme prisjeti posebnih trenutaka s majkom, Jelena joj je danas poslala posebnu poruku. Emocije su 'ludovale', a ako je suditi prema njezinim riječima, suze i osmijeh su se ispreplitali. Tuga jer više nije s njom, a sreća jer ju je poznavala i jer je bila dio njezinog života.

'Samo zatvorim oči i tu si... čujem ti glas i sve bude ok. Volim te, ne brini...Fotografija je nastala u bolnici VMA, fotografirala sam je prelijepu i nasmijanu dok idemo primiti kemoterapiju. Dobila ih je bezbroj, uvijek nasmijana i da nitko ne vidi koliko joj je teško, da ne vidim ja. Tko je poznavao Divnu zna da se riječima takva žena ne može opisati. A ovu fotografiju stavljam samo da bi ljudi vidjeli koliko je lijepa; moja ljubav, moj borac, moje sklonište od zla, moj mir. Svaki moj uspjeh bio je zbog nje, da bude ponosna, i svaki će biti za nju', napisala je emotivna Jelena. 

Povezane vijesti

Tri mjeseca nakon smrti majke je i progovorila koliko joj je to teško palo. 'Generalno je cijelo razdoblje iza mene bilo strašno teško. Najgore u mom životu. 'Zvezde Granda' su mi pomogle da sve to na neki način prebrodim. Trudila sam se, koliko sam mogla u tim trenucima, posvetiti se mojim kandidatima i da svim tim mladim ljudima prenesem moje znanje i životno iskustvo. Na sceni sam skoro 25 godina i ovaj posao mi je više nego jasan', komentirala je tada. 

Prisjetimo, nakon tužne vijesti prije dvije godine, skrivala se od medija, a prvi izlazak pred kamere bio je angažman kao članice žirija i mentorice natjecatelja u glazbenom showu 'Zvezde Granda'. I tada je pokušala izbjeći novinare, a danas otvoreno govori o tome, kako u medijima, tako i na društvenim mrežama. 

Izbor Urednika

Royals