Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PONOSNI RODITELJI Franka pokazala kako su proslavili Viktorovih 18 mjeseci

Kantica, lopatica i malo mašte - dovoljno je za stvaranje nezaboravnih uspomena

Franka Batelić Izvor: Instagram

Prije točno godinu i pol dana, 5. siječnja 2020. godine u zagrebačkoj bolnici na svijet je stigao Viktor Ćorluka - prvi sin 29-godišnje glazbenice Franke Batelić i 35-godišnjeg bivšeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke. Dječak je kruna ljubavi dvojca koji je svoju ljubavnu priču ozakonio brakom 2018. godine, a koliko uživaju u svakom trenutku s malenim, ni mama ni tata ne skrivaju. No, danas je ipak nešto posebniji dan od ostalih. Viktor slavi svojih velikih 18 mjeseci, a tim povodom, Franka je putem Instagrama otkrila kako je sa suprugom obilježila veliki dan njihovog mališana.

Franka Batelić Izvor: Instagram


Tročlana obitelj vruće ljetne dane provodi uživajući u morskim radostima, a da je mališan pravo morsko dijete, svjedoči i fotografija na kojoj se jednoipolgodišnjak veselo igra u pijesku s tatom Vedranom. Kantica, lopatica i malo mašte - dovoljno je za stvaranje nezaboravnih uspomena i slavljenje Viktorovih prvih 18 mjeseci.

Inače, već nekoliko dana Franka i obitelj uživaju na odmoru u rodnom joj Rapcu za koji pjevačica nerijetko ističe kako je njezino 'najsretnije mjesto na svijetu'. Ako dodamo tome i društvo njezina dva najdraža muškarca, pjevačica zaista proživljava najljepše životne trenutke.

Povezane vijesti

Magazin

Royals