Prije točno godinu i pol dana, 5. siječnja 2020. godine u zagrebačkoj bolnici na svijet je stigao Viktor Ćorluka - prvi sin 29-godišnje glazbenice Franke Batelić i 35-godišnjeg bivšeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke. Dječak je kruna ljubavi dvojca koji je svoju ljubavnu priču ozakonio brakom 2018. godine, a koliko uživaju u svakom trenutku s malenim, ni mama ni tata ne skrivaju. No, danas je ipak nešto posebniji dan od ostalih. Viktor slavi svojih velikih 18 mjeseci, a tim povodom, Franka je putem Instagrama otkrila kako je sa suprugom obilježila veliki dan njihovog mališana.

PONOSNI RODITELJI Franka pokazala kako su proslavili Viktorovih 18 mjeseci
Instagram 


Tročlana obitelj vruće ljetne dane provodi uživajući u morskim radostima, a da je mališan pravo morsko dijete, svjedoči i fotografija na kojoj se jednoipolgodišnjak veselo igra u pijesku s tatom Vedranom. Kantica, lopatica i malo mašte - dovoljno je za stvaranje nezaboravnih uspomena i slavljenje Viktorovih prvih 18 mjeseci.

Inače, već nekoliko dana Franka i obitelj uživaju na odmoru u rodnom joj Rapcu za koji pjevačica nerijetko ističe kako je njezino 'najsretnije mjesto na svijetu'. Ako dodamo tome i društvo njezina dva najdraža muškarca, pjevačica zaista proživljava najljepše životne trenutke.