Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOKANTNI DETALJI

PAPARAZZI FOTOGRAFIJE Glumica otkrila gnjusnu istinu koja stoji iza svega

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Ni paparazzi fotografije nisu što su nekada bile

Izvor: Profimedia

Glumac Ryan Reynolds i njegova 33-godišnja supruga Blake Lively, jedan su od onih parova koji svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti. O svojoj djeci ne govore puno, a glumica je posljednju trudnoću skrivala sve dok više nije mogla sakriti trudnički trbuščić. Upravo zato, svaki kontakt s medijima je popraćen u potpunosti, a sukladno tome i paparazzi fotografije. 

Naime, 33-godišnjakinja je prije nekoliko dana uhvaćena u šetnji New Yorkom sa svoje tri princeze, šestogodišnjom James, četverogodišnjom Inez i jednoipolgodišnjom Betty. Mediji su je opisali kao majku koja ima supermoći, jer je uspješno manevrirala sve obaveze koje je u tom trenutku imala. Dok je najmlađu kćer nosila u naručju, s desnom je rukom gurala dvostruka kolica u kojima su bile dvije starije kćerkice. Među tom galerijom fotografija ima i jedna na kojoj Blake sama pozirala i maše u kameru. Iako se već tada mogao vidjeti njezin 'kiseli' izraz lica, tek se na društvenim mrežama saznala prava istina. 

'Spojili ste ove dvije fotografije kako bi ispalo da sam sretna i zadovoljna pozirala vašem fotografu, a istina je ipak nešto drugačija. Taj čovjek je cijeli dan uhodio moju djecu. Iskakao pred njih pa se skrivao. Čak je i nepoznati čovjek ušao u raspravu s njima, i sve pred očima mojih djevojčica. Kada sam pokušala mirno prići i zamoliti ga da se makne, on bi pobjegao i ponovno iskočio pred nas u drugoj ulici. Znate li tko su uopće ljudi koje plaćate da uhode djecu, znate li njihovu pozadinu? Gdje vam je moral? Jako me to zanima. Možda vas nije briga za sigurnost djece. Ova fotografija na kojoj poziram nastala je u suradnji s jednim fotografom, kojem sam pristala pozirati samo ako ostavi moju djecu na miru, jer je bilo zastrašujuće. Ispričajte cijelu priču, budite iskreni prema svojim pratiteljima', snažna je poruka koju je Blake ostavila ispod spomenutih fotografija na društvenim mrežama. 

Inače, glumački par upoznao se 2010. snimajući zajedno film 'Green Lantern'. Ryan je tada bio u braku sa 36-godišnjom glumicom Scarlett Johansson, a Blake je bila u vezi s kolegom iz 'Tračerica', 34-godišnjim Pennom Badgleyjem. Tada još nisu ni slutili kako će se jednog dana zaljubiti jedno u drugo. Nakon otprilike godinu dana oboje su već prekinuli sa svojim partnerima, a osjećaji između njih su se rasplamsali. Naposljetku su se 2012. godine Ryan i Blake vjenčali u tajnosti.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals