Glumački par Ryan Reynolds i Blake Lively su jedni od onih koji obiteljski život strogo čuvaju u tajnosti. Iako smo ih nekoliko puta mogli vidjeti s kćerkicama u javnosti, trude se to činiti što manje. Nakon što su prošlog kolovoza dobili treće dijete, čije ime još uvijek nisu potvrdili, sada se u američkim medijima šuška da im iduće godine stiže četvrto dijete. Ako je suditi prema spomenutim nagađanjima, par će o svemu progovoriti početkom iduće godine. 

Iako mediji nisu otkrivali nikakve detalje, javio se anonimni izvor koji potvrđuje da bi ovaj par bio jako sretan kada bi bebica uskoro stigla. Znači li to da je beba samo u planu ili oni uistinu imaju sretne vijesti koje tek planiraju objaviti, veliko je pitanje. Inače, Ryan je već nekoliko puta rekao kako voli biti tata, dok je Blake jednom rekla kako bi voljela roditi 'pleme' djece. Ako je suditi prema tome, uzbuđenja u njihovoj obitelji neće nedostajati. 'Blake stvarno žudi za još jednim djetetom. Obožava biti trudna, a Ryan se uvijek šalio kako bi volio da stigne još jedna kći, kako bi se dovršilo pleme Amazonki', izjavio je spomenuti izvor. 

Inače, priča koja se neko vrijeme 'motala' putem medija je bila ona o imenu njihove treće kćerkice Betty rođene prije nešto više od godine dana. 

U prosincu 2019. Reynolds se pojavio u emisiji 'Today', gdje je prvi put progovorio o imenu. Glumac je tada otkrio da je njegova kći bezimena, unatoč činjenici što je od trenutka rođenja prošlo preko četiri mjeseca. 'Da budem potpuno iskren, još uvijek joj nismo dali ime, ali ono što vam sa sigurnošću mogu reći je da ćemo supruga i ja biti veoma kreativni. Sva slova u njenom imenu će biti nepostojeća', rekao je tada kroz šalu koja je izazvala salve smijeha, nakon čega je dodatno pojasnio kako se snašao u ulozi supruga i oca. 'Naprosto uživam u svakom trenutku kojeg provedem sa svojom obitelji. Blake je odlična majka, a ja uskočim kad je potrebno', otkrio je Ryan koji s Blake ima još dvoje djece, šestogodišnju James i četverogodišnju Inez.