Glumački par Ryan Reynolds i Blake Lively su jedni od onih koji obiteljski život strogo čuvaju u tajnosti. Iako smo ih nekoliko puta mogli vidjeti s kćerkicama u javnosti, trude se to činiti što manje. Također, poznato je da još u prosincu, četiri mjeseca nakon rođenja njihove treće bebe, nisu znali koje ime odabrati. Ipak, izgleda da je nagađanju došao kraj. Internetom se proširila priča da je pjevačica Taylor Swift 'kriva' za otkrivanje imena, i to pjesmom 'Betty'.

Blake Lively i Ryan Reynolds
Profimedia 

Cijelu priču je za 'People' potvrdio anonimni izvor blizak paru. Naime, u pjesmi se spominju imena dviju sestara male Betty, što je i potaknulo nagađanja. Iako pjesma govori o tinejdžerskom ljubavnom trokutu, jasno je da nije riječ o djevojčicama, već da su njihova imena bila inspiracija. 

Inače, Blake i Ryan su mjesecima čuvali kćerino ime. U prosincu 2019. Reynolds se pojavio u emisiji 'Today', gdje je prvi put progovorio o imenu. Glumac je tada otkrio da je njegova kći bezimena, unatoč činjenici što je od trenutka rođenja prošlo preko četiri mjeseca. 'Da budem potpuno iskren, još uvijek joj nismo dali ime, ali ono što vam sa sigurnošću mogu reći je da ćemo supruga i ja biti veoma kreativni. Sva slova u njenom imenu će biti nepostojeća', rekao je tada kroz šalu koja je izazvala salve smijeha, nakon čega je dodatno pojasnio kako se snašao u ulozi supruga i oca. 'Naprosto uživam u svakom trenutku kojeg provedem sa svojom obitelji. Blake je odlična majka, a ja uskočim kad je potrebno', otkrio je Ryan koji s Blake ima još dvoje djece, petogodišnju James i trogodišnju Inez.