'TRAŽILA ME DA JOJ PREPIŠEM KUĆU I JA SAM TO UČINIO BEZ NAKNADE': Danijelina kuća na Braču dar je od ovog muškarca

Danijela se u istu kuću preselila prije nekoliko godina gdje živi sama i uživa u životu na moru.

Shutterstock

'Danijela me tražila da joj prepišem svoju polovicu kuće i ja sam to učinio bez ikakve financijske naknade'. Ovako je Dean Dvornik govorio o prepisivanju svoje kuće šogorici Danijeli Dvornik davne 2010. godine.

Naime, prije smrti, legendarni glumac Boris Dvornik i njegova supruga Diana ostavili su svoju kuću na otoku Braču svojim sinovima, Dinu i Deanu. Dean je godinama nakon odlučio svoju polovicu darovati Dinu, no kuća je nakon Dinove smrti postala Danijelina. Dean joj je dobrovoljno prepisao svoju polovicu bez ikakve naknade.

Filip Brala/PIXSELL 

'To sad vjerojatno vrijedi 90.000 do 100.000 eura, ali nisam razmišljao o novcu. Kuću nisam darovao samo njoj, nego nećakinji Elli i mom bratu. Dino je za života htio kupiti moju polovicu, a ja sam mu rekao da mu je neću prodati nego darovati. I držim svoju riječ', kazao je svojedobno Dean za 24 sata.

Instagram 

Podsjetimo, Danijela se u istu kuću preselila prije nekoliko godina gdje živi sama i uživa u životu na moru. Svoju je oazu uredila u mediteranskom stilu, a u ranijem intervjuu za Story otkrila je i koliko je potrošila na uređenje.

'Kompletna adaptacija, što znači sve kompletno od krova, stolarije i instalacija namještaja, sanitarija, terase, podova, grijanja, klime otprilike cca. 350 000 kn. Uvijek se držim one 'nisam bogata da kupujem jeftine stvari'. Ja starim i htjela sam da mi kuća bude funkcionalna i jednostavna za održavanje i da sve to izdrži što je više i duže moguće. Cijelu sam je termo izolirala jer mi je bitno da je zimi topla’, ispričala nam je tom prilikom.

Više Danijelinih fotografija pogledajte u galeriji.