Poznati Hrvati na društvenim mrežama uglavnom imaju veliki broj pratitelja koji vole zaviriti u poneki privatni trenutak koji oni dijele, a veliku pozornost izazivaju njihovi stanovi i kuće čiju unutrašnjost povremeno imamo prilike vidjeti na snimkama i fotografijama.

U nastavku smo se odlučili prisjetiti kako izgledaju dnevni boravci nekih poznatih Hrvata.

Bojana Gregorić Vejzović

Omiljena glumica se na društvenim mrežama početkom ovog mjeseca pohvalila kako se uhvatila mnogima najomraženijeg kućanskog posla - usisavanja.

Objavila je tom prilikom video u kojem je pokazala kako usisava, a tad smo imali priliku vidjeti dio njenog dnevnog boravka.

Instagram Bojana Gregorić Vejzović pokazala dnevni boravak stana.

U videu vidimo njezin prostrani dnevni boravak, koji je savršen spoj klasičnog i modernog stila. Bojana se odlučila za dugački šareni tepih, koji se proteže većinom boravka u kojem prevladavaju sivi i bež tonovi. Namještaj je također u neutralnim tonovima, osim jednog naslonjača tirkizne boje.

Inače, na snimci vidimo i velike lučne prozore koji dodatno osvjetljuju prostor boravka, a najveći dio stana dodatno je 'oživila' sobnom biljkom u središtu prostora.

Nataša Janjić Medančić

Dnevni boravak pokazala je ranije i glumica Nataša Janjić Medančić koja je objavila fotografiju na kojoj vježba u društvu svoje djece.

Kako izgleda dnevni boravak Nataše Janjić
Instagram 

Tad smo imali priliku vidjeti da u Natašinom stanu prevladavaju svijetle boje. Zidovi su oličeni u bijelo, a i ukrasi na zidu su bijele boje. U boravku se nalazi i kutna garnitura svjetlosive boje, a na podu su parketi od drva svijetlog tona.

Šarenilo na ovom prizoru dodaju žuti ukrasni jastuci na kutnoj garnituri i ružičasta dječja foteljica, a vidimo da Nataša u svom domu ima i ukrasno sobno bilje.

Maja Šuput

Maja redovito na društvenim mrežama dijeli fotografije i snimke svoje obitelji, a iako su često na putovanjima, ponekad uspijemo uhvatiti i pogled na njihov stan.

Kako izgleda dnevni boravak Maje Šuput
Instagram 

Jednom prilikom smo tako mogli vidjeti dio njenog dnevnog boravka na snimci na kojoj se Bloom igra s tatom Nenadom.

Kako izgleda dnevni boravak Maje Šuput i Nenada Tatarinova
Nela Fell 

Inače, pjevačica nam je u travnju otvorila vrata svog doma u kojem smo proslavili Storyjev 20. rođendan. Tada nam je sa suprugom i sinom pozirala na predivnoj sivoj kutnoj garnituri koju je uskladila s bojom zidova.

Izabel i Mateo Kovačić

Puno se komentirao i prizor iz doma Matea i Izabel Kovačić iz njihovog londonskog stana kad je Izabel pokazala dio njihovog raskošnog dnevnog boravka.

Tako je otkrila da se u dnevnom boravku, među ostalim, nalaze garnitura, manji stol, kamin i ogledalo. Pozornost pratitelja ukrala je luksuzna kutna garniture koja dominira fotografijom.

Ella Dvornik

Dok je još bila u sretnom braku s Charlesom Pearceom, Ella se s obitelji preselila u Istru, a sve detalje je dijelila sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu.

Kuća Elle Dvornik
Instagram 

Između ostalog, pokazala je i prostrani dnevni boravak, uz napomenu da puno toga namjeravaju promijeniti.

‘Dakle, ovo nam je trenutno stanje. Međutim, ova cijela soba će postati kuhinja i produžit ćemo prostor na cijelu terasu’, napisala je tad.

Indira Levak

Indira je najpoznatija kao pjevačica, no ona se bavi i dizajnom namještaja, a jasno je da je svoju kreativnost prvo iskoristila da sredi vlastiti dom.

Jednom je pokazala da u stanu ima udobnu smeđu kutnu garnituru s mnogo jastuka ispred koje stoji stolić koji ima površinu koja izgleda poput zrcala.

Crne fotelje s metalnim okvirom i bolji pogled na stoliće sa zrcalima pokazala je na fotografiji jedne od svojih mačaka, a tu vidimo i svjetlosivi tepih na podu.

Iva Todorić

Iva ne pokazuje često svoj prostor, no djelić njenog raskošnog dnevnog boravka imali smo prilike vidjeti prošlog Božića kad je pokazala dekoracije.

Dnevni boravak Ive Todorić
promo 

Vidjeli smo tad da Iva u prostranom dnevnom boravku ima kamin, da sa stropa visi kristalni luster i da prozore pokrivaju luksuzne zavjese.

Danijela Dvornik

Danijela je sve muke i radosti uređivanja kućice na otoku Braču redovito dijelila sa svojim fanovima, a na društvenim je mrežama, između ostalog, pokazala i udobni dnevni boravak.

Malen, ali udoban dnevni boravak uredila je birajući svijetle i neutralne tonove. Tako je uz sive zidove kombinirala bijeli namještaj, bijeli dvosjed i policu.

Na velikom prozoru vidi se prozračna bijela zavjesa, a uz trosjed je smjestila okrugli stolić. Sve je upotpunila s nekoliko sobnih biljaka, a zidove je ukrasila slikama s jednostavnim crnim okvirima.