SHRVANU MAJKU DOČEKAO NAJTEŽI ZADATAK: Roditelji Matthewa Perryja snimljeni nakon njegove smrti

Roditelji Matthewa Perryja snimljeni su ispred njegove kuće nakon njegove smrti.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iznenadna smrt Matthewa Perryja, omiljenog Chandlera iz serije 'Prijatelji', obišla je svjetske medije i šokirala milijune njegovih fanova, ali i kolege.

Matthew je preminuo u 55. godini, a njegov ga je asistent pronašao u subotu oko 16 sati u jacuzziju u njegovom domu u Los Angelesu.

YouTube 

Policija je u popodnevnim satima primila poziv, koji je ostao zabilježen kao 'spašavanje iz vode', a strani mediji prenose da se utopio nakon što je doživio srčani udar.

Nakon vijesti o Matthewevoj smrti oglasili su se brojni njegovi kolege, a jasno je da je njegova smrt najviše pogodila njegovu obitelj, osobito njegove vremešne roditelje.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oboje su snimljeni ispred njegova doma nakon njegove smrti. Njegova majka Suzanne Perry i očuh Keith Morrison stigli su automobilom u njegov dom, a paparazzi su ih ‘uhvatili’ kako odlaze nakon što je Suzanne morala odraditi najteži zadatak koji je mogao zapasti ijednu majku, identificirati mrtvo tijelo svog sina.

Jason Ryan / Zuma Press / Profimedia 

Tamo je bio i njegov otac, 82-godišnji glumac John Bennet Perry, s kojim je Matthew samo nekoliko tjedana prije smrti objavio zajedničku fotografiju.

Tu smo ja i moj otac John, obojica držimo piće’, napisao je Matthew kratko uz fotografiju.

Posljednju fotografiju na društvenim mrežama objavio je prije 5 dana, a fanovi sad vjeruju da je predvidio svoju smrt. Pogledati je možete ovdje.

Posljednje fotografije Matthewa Perryja pronaći ćete u galeriji: 

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Matthew Perry