Vijest o iznenadnoj smrti glumca Matthewa Perryja dirnula je javnost, a mnoge poznate osobe sada se opraštaju s kolegom i prijateljem koji je u životima mnogih ostavio neizbrisiv trag. Jedna od njih je i Perryjeva kolegica iz 'Prijatelja', Maggie Wheeler, koja se od glumca oprostila emotivnom objavom na Instagramu.

'Koji gubitak. Nedostajat ćeš svijetu, Matthew Perry. Radost koju si donio mnogima u svom prekraktom životnom vijeku,  živjet će i dalje. Zahvalna sam na svakom kreativnom trenutku kojeg smo podijelili', napisala je.

Glumica Laura Benanti s Perryjem je glumila u seriji 'Go On', a sada je putem Instagrama opisala voljenog prijatelja u nekoliko riječi. 

'Matty je bio velikodušan, briljantan i talent bez premca. Kakav strašan gubitak', napisala je Benanti.

Od Matthewa se oprostila i glumica Selma Blair, koja je na Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju i opisala kako se osjeća.

'Moj najstariji muški prijatelj. Svi su voljeli Matthewa Perryja, a ja pogotovo. Svakog dana. Voljela sam ga bezuvjetno. I on mene. Slomljena sam. Slomljenog srca. Slatko sanjaj, Matty, slatko sanjaj', napisala je.

Od glumca se oprostila i pjevačica Adele, koja je usred sinoćnjeg koncerta u Las Vegasu odala počast preminulom glumcu, prenosi Los Angeles Times.

'Do kraja života pamtit ću tog lika', rekla je pjevačica o Chandleru pa nastavila: 'Iako ga nikad nisam upoznala, za mene je ovo vrlo emotivna noć'.

O smrti glumca oglasio se i kanadski premijer Justin Trudeau, koji je podijelio omiljene trenutke s prijateljem Matthewom Perryjem.

'Smrt Matthewa Perryja je šokantna i tužna. Nikad neću zaboraviti igre koje smo igrali u školskom dvorištu, i znam da ljudi diljem svijeta neće zaboraviti radost koju si im donio. Hvala ti na svemu, Matthew, Bio si voljen, nedostajat ćeš nam', napisao je premijer. 

Posljednji pozdrav Matthewu uputila je i naša tenisačica Iva Majoli, koja je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s glumcem i kratko napisala: 'Počivaj u miru prijatelju'

Iva Majoli Matthew Perry
Instagram 

 Podsjećamo, glumac je u subotu oko 16 sati pronađen mrtav u svojoj kući u Los Angelesu, a imao je 54. godine.