SLUČAJNOST ILI KRAĐA? Severina optužila popularnu stranu pjevačicu da joj je kopirala album

Pjevačica Severina javno je prozvala britansku pjevačicu Dua Lipu.

Instagram

Domaća pjevačica Severina podijelila je Instagram story jednog njezinog pratitelja, koji je uočio sličnost između novog albuma mega popularne Dua Lipe i posljednjeg Severininog albuma.

Riječ je o njezinom albumu naziva 'Sorry', a na coveru albuma vidimo kako Seve liže svoj odraz u ogledu.

Instagram 

Pjevačice kosovskih korijena se na svom novom albumu 'Houdini' odlučila za istu pozu, a jedina razlika između albuma je ta što se njezino ime i naziv albuma nalazi na vratu, dok se dok Severini prekrivaju oči.

Inače, prvi dio novog Severininog albuma, odnosno 'A strana', objavljena je 27. lipnja, a to je ujedno i njezin trinaesti studijski album

Na albumu se nalaze sad već dobro poznati hitovi 'Sorry' i 'Metak', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem te pjesama 'Nebo', koju izvodi sa Sandijem Cenovom i KIMMV.

Nel Pavletic/PIXSELL 

Drugi dio albuma, odnosno 'B strana' bit će objavljen na jesen/zimu, kada će paralelno biti objavljen i ukupno četvrti Severinin DVD, s turneje 'The Magic Tour'.

Podsjetimo, ovog utorka počelo je suđenje za nametljivo ponašanje (uhođenje) bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordane Buljan Flander i Ljiljane Klingor, ravnateljice osnovne škole koju pohađa Severinin sin.

Instagram 

U sudnici se pojavila Severina, njezin odvjetnik Čedo Prodanović, a kraj pjevačica je sjedila Zinka Bardić, bivša glasnogovornica MUP-a, a Severinina bliska prijateljica.

Severina je Goranu Buljan Flander i Ljiljanu Klinger navodno prozvala da su dio mreže koja je radila u korist Milana Popovića, kako je tada navodio Nacional, a osim njih navela je i nekolicinu ljudi iz javnog života.

Više fotografija Severine na Općinskom sudu, pogledajte u galeriji:

Marko Lukunić/PIXSELL Severina na sudu