Na Općinskom sudu u Zagrebu počelo je suđenje Severini Vučković (51) za nametljivo ponašanje (uhođenje) bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordane Buljan Flander i Ljiljane Klingor, ravnateljice osnovne škole koju pohađa Severinin sin. U sudnici se pojavila Severina, njezin odvjetnik Čedo Prodanović, a kraj pjevačica je sjedila Zinka Bardić, bivša glasnogovornica MUP-a, a Severinina bliska prijateljica.  

Severina Vučković na sudu, kraj nje sjedila Zinka Bardić
Marko Lukunić/PIXSELL 

Prema optužnici, Severina je izazvala tjeskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, koja više nije na mjestu ravnateljice spomenute Poliklinike, a pjevačici za kazneno djelo nametljivog ponašanja prijeti i do godinu dana zatvora.

Pjevačica je objema poslala više od 150 poruka na koje Buljan Flander uopće nije odgovarala, a Klinger je na neke odgovorila i preklinjala da ih prestane slati.

Severina
Neva Žganec/Pixsell 

Podsjetimo, nakon što je Županijski sud u Splitu 30. kolovoza 2020. vratio Severini skrbništvo, Nacional je naveo u listopadu 2021. da je Severina slala gnjevne poruke ravnateljici škole Ljiljani Klinger u koju ide dječak. Županijski sud odlučio je da će dijete pola vremena biti s majkom, a pola s ocem, što je bila velika razlika jer je do tada živio s ocem, a majka ga je mogla viđati samo u određenim terminima. Obrušila se i na ravnateljicu Poliklinike, Gordanu Buljan Flander. 

Severina
Instagram 

Severina je Goranu Buljan Flander i Ljiljanu Klinger navodno prozvala da su dio mreže koja je radila u korist Milana Popovića, kako je tada navodio Nacional, a osim njih navela je i nekolicinu ljudi iz javnog života.

undefined
Marko Lukunić/PIXSELL 

Milan Popović, s kojim Severina ima sina, dugo vode pravnu bitku oko skrbništva, a u sve se prošle godine uključila i njezina majka Ana, koja mu je poručila: 

Severina objavila videozapis majke Ane
Instagram 

'Odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju kći, majku svog djeteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira ju godinama i javno pljuje, a to je majka njegova sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KGB metode primjenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njezinom okruženju', dio je njene poruke. Milan je tada rekao kako smatra da tu izjavu nije dala Ana već ju je napisao netko iz pjevačičinog tima. 

Milan Popović je prijatelj s Igorom Kojićem
Robert Gašpert 

'Dajem sebi za pravo da komentiram navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da je nije dala Ana Vučković, već ju je napisao neko iz PR tima Severine Vučković, a najvjerojatnije Zinka Bardić, bivša glasnogovornica MUP-a, ali o tom PR timu ću drugom prilikom', rekao je Milan tada.

Instagram Severina u glamuroznim izdanjima