IMA REPUTACIJU DOBRICE: Poznati glumac javno izvrijeđao obožavatelja, svi se pitaju što mu se događa

Mnogi sada misle da prolazi kroz težak životni period.

Profimedia

Glumac Adam Driver već godinama živi podalje od očiju javnosti, a sada je privukao pažnju burnom reakcijom na panelu u Poljskoj. Naime, Driver ondje promovira novi film 'Ferrari', a ovim povodom odgovarao je na pitanja publike. Njegova reakcija na pitanje jednog obožavatelja sada je postala viralna na društvenim mrežama.

Naime, mladić je pitao Drivera što misli o scenama sudara u filmu: 'Izgledaju poprilično sirovo, drastično i, moram reći, po meni poprilično jeftino', rekao je. Glumcu se ovo pitanje nije svidjelo, pa je kratko odgovorio: 'Je*i se, sljedeće pitanje'.

Njegovi obožavatelji ostali su iznenađeni ovom reakcijom, osobito jer je Driver poznat kao poprilično suzdržan čovjek. I danas se odbija priključiti društvenim mrežama, a nerijetko skriva i detalje iz privatnog života. Tako su on i njegova supruga Joanne Tucker uspjeli sakriti svoje vjenčanje kao i rođenje njihovog prvog djeteta, a isto su pokušali napraviti i u drugoj trudnoći.

U braku s Tucker je od 2013., a upoznali su se u prestižnom, privatnom njujorškom konzervatoriju Juilliard u kojem se školuju glumci, plesači i glazbenici. Nakon njezinog pohađanja je gotovo zajamčena uspješna karijera i bivši polaznici osvojili su niz uglednih nagrada poput Oscara i Grammyja.

Profimedia 

Inače, ono što se često spominje uz Driverovo ime je i njegov izgled, točnije specifične crte lica i njegova nesvakidašnja privlačnost. 'Mnogo su mi puta rekli da imam neobično lice. Ali, moje lice je moje lice. Imao sam život i prije glume i tada su mi već ljudi svašta govorili o licu', rekao je u jednom intervjuu glumac.

Više fotografija poznatog glumca, pogledajte u galeriji: