PRASAC JE OBILJEŽIO VEČER: Danijela Martinović i Josip Plavić uživali u intimnom slavlju, objavljene snimke

Prije dvije večeri par je bio na rođendanskom slavlju Danijelinom prijatelju i poslovnom suradniku, Zoranu Dudeu.

Instagram

Otkako je javnosti priznala da ljubi osebujnog kriminalističkog inspektora Josipa Pavića, Danijela Martinović živi život punim plućima. Prije dvije večeri par je bio na rođendanskom slavlju Danijelinom prijatelju i i poslovnom suradniku, Zoranu Dudeu. Na snimci koju je objavila Mirna Maras Batinić vidi se da je društvo napeto iščekivalo rođendansku tortu, pa prasnulo u smijeh kad su ugledali da umjesto slastice stiže pečeni odojak sa svijećicama.

Na snimci se vidi da Josip nije skidao osmijeh s lica, a više pogledajte u galeriji:

Danijela je u intervjuu koji je ekskluzivno dala za magazin Story uoči svog rođendana u srpnju otkrila što je njen partner rekao o njenoj knjizi.

'Bio je upoznat samo s pojedinim dijelovima, a tek kada je knjiga tiskana, pročitao ju je u cjelini. Tada mi je rekao: 'Vjerujem da će mnogo ljudi čitajući pronaći smisao u izazovnim trenucima svog života i shvatiti poruke i lijepih i manje lijepih razdobljap, ispričala nam je.

Podijelila je s nama i čega se prvo sjeti kad pomisli na trenutak kada su se upoznali.

Goran Čižmešija 

'Sjetim se boje njegova glasa. Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora umjesto 'doviđenja' rekao mi je: 'Neka vas prati osmijeh!' Odmah sam znala da je riječ o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvijek pronađe način i svemu pristupa temeljito', otkrila je.

Ispričala nam je da joj je upravo Josip otkrio quad.

Goran Čižmešija 

'Sada uživam u avanturističkoj vožnji quadom izazovnim šumskim stazama', pohvalila se.

Na kraju nam je otkrila nešto više o njemu: 'Josipa mnogo toga zanima; igrao je paintball, imao je rock bend za koji je skladao većinu pjesama, a kuhanje ga opušta pa me često iznenadi svojim malim kulinarskim čarolijama. Ponekad putuje sa mnom na koncerte, kada mu obaveze to dopuštaju. U pauzama između nastupa ove vruće ljetne dane provodim u studiju gdje snimam nekoliko novih pjesama, a posebno se radujem što spremam dva neobična dueta.'