'AKO UVIJEK RADIMO PO SVOM..': Uplakana Tajči uz emotivnu poruku pokazala najmlađeg sina

Ne krije koliko joj u obiteljskom životu nedostaje suprug.

Instagram

Tatjana Cameron Tajči nerijetko iskazuje ljubav prema svojoj djeci, a sada je podijelila emotivnu fotografiju s najmlađim sinom Blaiseom. Ovu objavu posvetila je svim majkama, a progovorila je i o važnosti zdravog odnosa s djecom.

'Iznenadit će vas i pokazati vam koliko vas vole – na svoj način (ne onako kako biste očekivali). A ponekad to znači pronaći način da dođete do mjesta gdje oni jesu, da se nađete s njima točno na mjestu koje vam kažu da budete i vjerujete. Ako uvijek činimo svoje i tražimo od njih da pokažu svoju ljubav na načine koje mi zamislimo, najvjerojatnije će pogriješiti i osjećati se kao da su nas razočarali', napisala je.

Majkama je savjetovala i kako ne bi trebale opterećivati djecu svojim brigama, već da je potrebno vjerovati u njih i njihove odluke. Dodala je i kako je upravo davanje prostora djeci put do 'nezamislive ljubavi' koja dolazi s povjerenjem. Na kraju im je pružila podršku, govoreći im da mogu prebroditi sve nevolje koje im se nađu na putu.

'To je najbolja stvar koju sam učinila u životu - i sa svojim životom - oni trenuci kada raščistim sve ostalo i jednostavno odem biti s njima. Svaki put otkrivam čuda. I svaki put me oduševi koliko su naša djeca nevjerojatna i puna ljubavi. I tvoja! Vidim ih. Sigurna sam da su nevjerojatni ljudi puni ljubavi. Nekima samo treba prilika da pokažu taj dio sebe', zaključila je.

Instagram 

Podsjetimo, Tajči je prije šest godina ostala bez supruga, a nedavno je obilježila godišnjicu njegove smrti. Matthew Shane Cameron izgubio je bitku s opakom bolešću u 47. godini. Liječnici su mu dijagnosticirali rak pluća, a Matthew se borio mjesecima. Bili su u braku 17 godina, te zajedno imaju trojicu sinova: Dantea (23), Amadeusa (21) i Blaisea (18).

'U svakom momentu fali, to je činjenica. Meni je otac umro kad sam imala 36 godina i nedostaje mi svakog dana od onda. To je jedna rupa koja se ne može popuniti. Matthew je bio izuzetan otac i strašno povezan sa svojim sinovima. Uz sve to, bio je i jako kvalitetna osoba. Ne može ga nitko zamijeniti', otkrila je u nedavnom intervjuu za Story.hr

Više fotografija poznate pjevačice, pogledajte u galeriji:

Instagram, eli greis, privatni album Tatjana Cameron Tajči podijelila neviđene fotografije za rođendan sina Dantea.