'DA SU SE ZVIJEZDE DRUKČIJE SLOŽILE U ŽIVOTU...': Antonija Blaće za Story otkrila kroz što zajedno prolaze ona i suprug

Premda zbog gustog poslovnog rasporeda jedva stigne obaviti nekoliko sitnica za sebe tijekom dana, televizijska voditeljica Antonija Blaće u intervju za Story govori o hit-showu ‘Superstar’, tremi koju još nije savladala te autentičnoj ljepoti zbog koje je posebno cijeni domaća publika.

RTL Press

Sljedeće godine bit će dva desetljeća otkako se prvi put pojavila na televiziji u reality showu 'Big Brother' i javnost odmah osvojila neposrednošću i autentičnošću, što nije izgubila ni danas. U to smo se uvjerili i kada je opušteno, u ležernom izdanju došla na intervju u centru Zagreba, odjevena u trenirku i bez šminke, ali s energijom zbog koje nikako ne može biti nezamijećena. Nakon srdačnog pozdrava 44-godišnja voditeljica i producentica Antonija Blaće govorila nam je o 'Superstaru' na RTL-u u kojem je voditeljica emisija uživo i snalazi se kao riba u vodi, o uvijek prisutnoj tremi...

Razgovarale smo i o njezinoj filozofiji njegovanja prirodne ljepote, influenserskom statusu, čime je suprug Hrvoje, nekadašnji uspješni vaterpolist, uvijek može osvojiti, a iskreno je govorila i o nametnutim društvenim pritiscima, iluzornim idealima, trenucima koji je istinski čine sretnom, ali i novoj knjizi koja je u pripremi.

Story 

'Sve moje projekte prolazimo zajedno, ne samo televizijske. Da su se zvijezde drukčije složile u životu, možda bi on danas bio na televiziji, a ne ja. Stvarno ima talent za sadržaj, puno puta mi je dao ideje kad sam radila, primjerice, 'Gospodina savršenog' i 'Život na vagi'. Dok on ima sjajna kreativna rješenja, ja sam više analitičan i organizacijski tip. Uz to, Hrvoje je odličan timski igrač, jako dobro osjeća ljude, zna kako komu pristupiti u određenom trenutku. U stanju je spojiti nespojivo i reći istinu da se nitko ne ljuti. To su fantastične vještine', opisala je supruga za novi broj magazina Story.

Goran Čižmešija 

Čim se pojavila u seriji 'Uspjeh' 2018. godine, mnogi su u mladoj Tari Thaller prepoznali zvjezdani potencijal zbog glumačke izvedbe, ali i prirodne ljepote i karizme koju je začinila pobjedom u show 'Zvijezde pjevaju'. Iskazala je i talent za pokret u 'Plesu sa zvijezdama', kada se i zaljubila u svog mentora Matea Cvenića, a Storyju je potvrdila svoju strast za transformacijama.

U ekskluzivnom editorijalu stavili smo je u modni vremeplov pa je prošetala nekim dekadama prošlog stoljeća. Kako se pritom osjećala, što je za nju modna igra, kako gleda na slavu i uspjeh, koliko važnosti pridaje mentalnom zdravlju, u kakvom je odnosu s bivšim suprugom te što joj je Mateo donio u život, sve su to pitanja na koja nam je odgovorila bez fige u džepu.

Vesa Moilanen / imago sportfotodienst / Profimedia 

Jedna od naših najboljih skijašica, Leona Popović, uspješno juriša prema skijaškom vrhu. Sezonu je otvorila vrhunski - drugim mjestom u slalomu Svjetskog kupa u Leviju. Osim postolja, u Finskoj je proslavila i 26. rođendan.

'Slavila sam s cijelim timom. Otišli smo na večeru i poslije na piće pa smo sve ukomponirali i lijepo se počastili', ispričala nam je Leona i priznala da ju je pomalo iznenadio ishod utrke.

Story 

Ove i druge inspirativne priče potražite u novom broju magazina Story, koji je na kioscima od 22. studenog.

#story #storyhr