Fotografiju koja je stigla do naše redakcije snimio je nama nepoznat fotograf pa je zbog autorskih prava, nažalost, nismo u mogućnosti objaviti, a na njoj se vide dvije vrlo prisne osobe, točnije Tara i Mateo, koje se nježno drže za ruke. Možda je ta Mateova ruka i razlog zbog kojeg je sa svoje ruke skinula vjenčani prsten i razvela se. Ovo je kronika Tarine ljubavi...

Početkom lipnja odjeknula je vijest da se domaća glumica Tara Thaller,razvodi od supruga i kolege Farisa Pinje nakon samo godinu i pol dana braka.

Tara Thaller i Mateo Cvenić bili su partneri u 'Plesu sa zvijezdama'
Press Strastvene zagrljaje Mateo i Tara izmjenjivali su u koreografijama kojima su u showu ‘Ples sa zvijezdama’ osvojili i žiri i gledatelje

Iste večeri nakon što je vijest o razvodu popunila medijske stupce, 25-godišnja Zagrepčanka pojavila se i zablistala na L’Adria Story Hall of Fameu, a o odnosu s dvije godine starijem suprugu i tada je govorila vrlo pozitivno: 'Faris i ja smo zajedno došli do te odluke. Mladi smo, život jednostavno tako nekad kroji svoje planove. Volimo se, podržavamo i poštujemo, to je otprilike to. Ostali smo, naravno, u prijateljskim odnosima.'

Tara Thaller na L'Adria Story Hall of Fameu 2023
Story Press 

No njezine riječi samo nekoliko dana kasnije nije potvrdio i Faris koji je za emisiju ‘IN magazin’ izjavio da su u dobrim odnosima, ali da se baš i ne podržavaju jer je neprirodno u procesu razvoda jedno drugome biti konkretna podrška.

Glumica i glazbenik upoznali su se 2019. godine na Sarajevo Film Festivalu, a u ljubavnu avanturu upustili su se tijekom studija na tamošnjoj Akademiji scenskih umjetnosti. Iako su od profesora na fakultetu skrivali vezu, zaruke su 'pale' vrlo brzo pa se Tara potkraj 2021. glazbeniku i glumcu iz Visokog zaklela na vječnu ljubav u Zagrebu gdje su zajedno i živjeli.

Tara Thaller
Instagram 

Iako je njihov brak izgledao idilično, ljubav nije uspjela nadjačati poslovne obaveze i projekte kojih je Tara imala sve više. Nakon pobjede u HRT-ovu showu ‘Zvijezde pjevaju’, gdje je vokalne sposobnosti ukrstila s Dinom Jelusićem, mlada se glumica 5. ožujka ove godine pojavila i u popularnom showu Nove TV ‘Ples sa zvijezdama’ gdje je, uz plesnog partnera Matea Cvenića, briljirala iz tjedna u tjedan. Plesnim koracima i karizmom postali su miljenici publike, ali i žirija. Iza 27-godišnjeg simpatičnog Osječanina sa zagrebačkom adresom je 17 godina bavljenja natjecateljskim plesom, a svoje umijeće uspješno je prenio i na Taru s obzirom na to da su show napustili 7. svibnja na korak do polufinala.

@plessazvijezdama.novatv Tara svoju novu pjesmu vježba s mentorom, ali ocjene nisu baš najbolje‍♂️ #plessazvijezdama#psz#dance#live♬ original sound - Ples sa zvijezdama

Čini se da je vijest o razvodu došla naglo jer ju je sada već bivši suprug Faris u publici showa ‘Ples sa zvijezdama’ bodrio svake nedjelje, a i autorsku pjesmu ‘Za nju’ posvećenu Tari pripremao je za tada nadolazeći Splitski festival. Nedugo nakon showa u kojem je više puta isticala da joj je obitelj na prvome mjestu, po gradskim kuloarima krenula su šuškanja da između Tare i Matea postoji nešto više, što je potvrdila i fotografija snimljena ovoga ljeta. Zamolili smo Taru u telefonskom razgovoru da prokomentira fotografiju, ali i odnos s plesnim partnerom zbog kojeg se - šuška se - razvela od supruga.

Tara Thaller
Instagram 

'Nemam komentara', samo je kratko rekla, a onda je izjavila da o razvodu i ljubavnom životu ne želi govoriti te da čvrsto stoji iza toga.

Ipak, nije negirala da su u pitanju njih dvoje iako su 'uhvaćeni' s leđa dok se oko njih šeće još nekoliko kupača. Je li razvodu zapravo kumovala nova veza - znaju sigurno sada već bivši suprug Faris, Tara i Mateo.

Više Tarinih fotografija pogledajte u galeriji:

John Pavlish, Instagram Tara Thaller