Početkom lipnja odjeknula je vijest da se domaća glumica Tara Thaller, razvodi od supruga i kolege Farisa Pinje nakon samo godinu i pol dana braka. Dva mjeseca kasnije isplivala je fotografija na kojoj se Tara i Mateo nježno drže za ruke.

Zamolili smo Taru u telefonskom razgovoru da prokomentira fotografiju, ali i odnos s plesnim partnerom zbog kojeg se - šuška se - razvela od supruga.

'Nemam komentara', samo je kratko rekla, a onda je izjavila da o razvodu i ljubavnom životu ne želi govoriti te da čvrsto stoji iza toga.

Tara Thaller na L'Adria Story Hall of Fameu 2023
Story Press 

Ipak, nije negirala da su u pitanju njih dvoje iako su 'uhvaćeni' s leđa dok se oko njih šeće još nekoliko kupača.

Ovog vikenda Tara i Mateo bili su zajedno u Dubrovniku. Zajedno su nastupili na manifestaciji Lazareti Dance Invasion, a ona je objavila niz Instagram Storyja sa svojim mentorom iz 'Plesa sa zvijezdama'.

Kako su provodili vrijeme u Dubrovniku pogledajte u galeriji:

Instagram Tara Thaller i Mateo Cvenić

Osim što su vježbali ples, Tara i Mateo bili su na ručku, a kasnije i u večernjem izlasku s Tinom Walme, Ivanom Jarnecom, Helenom Janjušević i Gabrielom Pilić. 

Iste večeri nakon što je vijest o njenom razvodu od Farisa Pinje popunila medijske stupce, 25-godišnja Zagrepčanka pojavila se i zablistala na L’Adria Story Hall of Fameu, a o odnosu s dvije godine starijem suprugu i tada je govorila vrlo pozitivno: 'Faris i ja smo zajedno došli do te odluke. Mladi smo, život jednostavno tako nekad kroji svoje planove. Volimo se, podržavamo i poštujemo, to je otprilike to. Ostali smo, naravno, u prijateljskim odnosima.'

No njezine riječi samo nekoliko dana kasnije nije potvrdio i Faris koji je za emisiju ‘IN magazin’ izjavio da su u dobrim odnosima, ali da se baš i ne podržavaju jer je neprirodno u procesu razvoda jedno drugome biti konkretna podrška.

Glumica i glazbenik upoznali su se 2019. godine na Sarajevo Film Festivalu, a u ljubavnu avanturu upustili su se tijekom studija na tamošnjoj Akademiji scenskih umjetnosti. Iako su od profesora na fakultetu skrivali vezu, zaruke su 'pale' vrlo brzo pa se Tara potkraj 2021. glazbeniku i glumcu iz Visokog zaklela na vječnu ljubav u Zagrebu gdje su zajedno i živjeli.

Iako je njihov brak izgledao idilično, ljubav nije uspjela nadjačati poslovne obaveze i projekte kojih je Tara imala sve više. Nakon pobjede u HRT-ovu showu ‘Zvijezde pjevaju’, gdje je vokalne sposobnosti ukrstila s Dinom Jelusićem, mlada se glumica 5. ožujka ove godine pojavila i u popularnom showu Nove TV ‘Ples sa zvijezdama’ gdje je, uz plesnog partnera Matea Cvenića, briljirala iz tjedna u tjedan. Plesnim koracima i karizmom postali su miljenici publike, ali i žirija. Iza 27-godišnjeg simpatičnog Osječanina sa zagrebačkom adresom je 17 godina bavljenja natjecateljskim plesom, a svoje umijeće uspješno je prenio i na Taru s obzirom na to da su show napustili 7. svibnja na korak do polufinala.

Čini se da je vijest o razvodu došla naglo jer ju je sada već bivši suprug Faris u publici showa ‘Ples sa zvijezdama’ bodrio svake nedjelje, a i autorsku pjesmu ‘Za nju’ posvećenu Tari pripremao je za tada nadolazeći Splitski festival. Nedugo nakon showa u kojem je više puta isticala da joj je obitelj na prvome mjestu, po gradskim kuloarima krenula su šuškanja da između Tare i Matea postoji nešto više.