Mladu glumicu Taru Thaller (25) javnost je imala prilike upoznati u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek'. Ranije je radila u restoranu brze hrane, a onda joj se ukazala prilika za uspješnom karijerom, koja otada ide uzlaznom putanjom. Ovih dana objavila je niz fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu na plaži. O ovoj plavuši gledatelji su imali samo riječi hvale, a u kratkom vremenu imali su je prilike gledati u čak dva TV projekta. 

Tara Thaller na plaži
Instagram 

Sudjelovala je u emisiji 'Zvijezde pjevaju' gdje je očarala vokalnim sposobnostima i s mentorom Dinom Jelusićem je te godine i pobjedila. Ovog proljeća okušala se u još jednom showu, 'Plesu sa zvijezdama', gdje je s plesnim partnerom Mateom Cvenićem dogurala do desete emisije. Ipak, u četvrtfinalu su ispali.

Tara Thaller na plaži
Instagram 

Za Taru često znaju reći da je prirodna ljepotica kojoj ne treba puno šminke i uljepšavanja, a glumica je pokazala kako njezino lice izgleda bez filtera koji mnogi koriste na društvenim mrežama. Pored tih slika, stavila je i fotku s filterima, da se vidi koliko oni mogu promijeniti lice. 

Tara Thaller pokazala lice bez filtera
Instagram 

Glumica je iznenadila javnost kad se u tajnosti udala za Farisa Pinju, nakon dvije godine veze. Podijelili su fotografije s vjenčanja krajem 2021., a prošlog mjeseca doznalo se kako se razvode nakon godinu i pol braka. 

Razvode se Tara Thaller i Faris Pinjo
John Pavlish 

'Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka je takva odluka teška, no kada dolazi iz obostranog stava, sam razlaz znatno je lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu. Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove', rekla je Tara za Gloriju.

Tara Thaller na L'Adria Story Hall of Fameu 2023
Story Press