Tara Thaller pojavila se na L'Adria Story Hall of Fameu nakon vijesti da se razvodi od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje. Unatoč teškoj vijesti, mlada zagrebačka glumica blistala je na crvenom tepihu postavljenom u Mozaik Event Centru (HoB), na kojem su se okupile brojne poznate face iz Hrvatske i regije.

Za najglamurozniji event u Hrvatskoj izabrala je haljinu ljubičasto-plave boje koja se savršeno uklapala u tematiku - novu dimenziju.

'Diana Viljevac je totalno pogodila s ovom haljinom, ja bih čak rekla da je boja između ljubičaste i plave i baš sam oduševljena haljinom', rekla je za Story.hr više o kreaciji.

Tara Thaller
Story Press 

Dodala je da je ona spremanje za ovaj event u potpunosti prepustila profesionalcima.

'Idem na šminkanje, na frizuru, dizajnerica me obukla, pa se nisam previše stresirala. Što se tiče samog događaja drago mi je doći vidjeti ljude, podružiti se, malo se srediti, da izađem iz trenirke', našalila se.

Iako na crvenom tepihu prednost daje dizajnerskim kreacijama, privatno o tome ne razmišlja previše.

'U privatnom životu ne patim od toga da je odjeća dizajnerska ili markirana, najbolje se osjećam u običnim trapericama i majici, ništa posebno. Mislim da je uvijek bitnije kako se mi osjećamo sami sa sobom, bez obzira na to što nosimo. Kad se osjećaš dobro u vlastitoj koži, onda i u najobičnijoj majici imaš osjećaj da nosiš nešto posebno, a to se onda vidi na van', rekla nam je.

Poslovno, pred njom su velike stvari.

Tara Thaller
Story Press 

'Izbacujem novu pjesmu u četvrtak, onda bi sljedeći tjedan trebao izaći lyric video za tu pjesmu. U nedjelju idem u Opatiju na plesni turnir i to su neki planovi zasad, nadam se i godišnjem odmoru. Zaista mi je bilo lijepo i u Plesu sa zvijezdama i u Zvijezde pjevaju, oboje jako volim. Ipak, više se sad nadam nekim projektima, ne nužno showovima', otkrila nam je.

Na kraju se osvrnula i na goruću temu - razvod.

'Faris i ja smo zajedno došli do te odluke, mladi smo, život jednostavno tako nekad kroji svoje planove. Volimo se, podržavamo se i poštujemo, to je otprilike to. Ostali smo naravno u prijateljskim odnosima', rekla je na kraju.