Jedan od najpopularnijih domaćih nogometaša Joško Gvardiol ima dvije sestre, a jedna od njih prošetala je crvenim tepihom najglamuroznijeg događaja u regiji - L'Adria Story Hall of Famea.

Sposobnostima Joška Gvardiola nakon prošlog Svjetskog nogometnog prvenstva održanog u Katru divio se cijeli svijet, a nogometaša su tijekom utakmica bodrile njegove starije sestre Lorena i Franka s roditeljima.

Ovog utorka tamnokosa Lorena pridružila se Storyjevom glamuroznom eventu održanom u Mozaik Event Centru (HoB). 

Franka Gvardiol
Robert Gašpert 

Da su sestre i mlađi brat jako bliski svjedoči činjenica da se redovito posjećuju i objavljuju zajedničke fotografije.

Joško je upravo na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu postao svjetski poznat igrač, a bio je u konkurenciji i za najboljeg mladog igrača prvenstva. Vrijednost mu je porasla na vrtoglave iznose, a iako još uvijek igra za Leipzig, samo je pitanje kada će ovog skromnog Zagrepčanina kupiti neki drugi veliki klub.

Štoviše, danas je CIES, kuća koja se bavi globalnim studijama nogometaša i njihovim vrijednostima, Joška stavila na vrh popisa najskupljih stopera svijeta.

Franka Gvardiol
Robert Gašpert 

Partneri L'Adria Story Hall of Famea su Opel, Braun Beauty Hrvatska, EDURO, PIVO 5TH ELEMENT, The Cookie Factory, Uber, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Kerastase i Loreal Professionnel Paris, Altera, Festigia, Belodore - House of Essence, Iris MBM Vrtni centar i HP.

Franka Gvardiol
Robert Gašpert 

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Kako je izgledao najbolji party u gradu pogledajte u fotogalerijama:

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - četvrti dio

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - treći dio

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - drugi dio

Story Press L'Adria Story Hall of Fame - prvi dio