Glumica Tara Thallernakon razvoda od supruga Farisa Pinje, sve je češća gošća brojnih društvenih događanja. Posljednje u nizu bilo je Mint Cabaret Dinner Show u Kristalnoj dvorani u Opatiji.

Tara Thaller.jpg
PR 

Tara je za tu prigodu odjenula usku maslinastu haljinu, dok na licu nije imala gotovo ni trunuku šminke, a i dalje je izgledala senzacionalno. Ovo događanja bilo je samo jedno od brojnih na kojima smo imali prilike vidjeti Taru u posljednje vrijeme nakon razvoda. Nedavno se pojavila i na našem partyju, Story Hall of Fame.

Tara Thaller na L'Adria Story Hall of Fameu 2023
Story Press 

Podsjetimo, Tara je za Story.hr potvrdila da se razvodi nakon godinu i pol dana, ali i da je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima.

'Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno svaka takva odluka je teška, no kada dolazi iz obostranog stava sam razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu', započela je Tara i dodala:

Razvode se Tara Thaller i Faris Pinjo
John Pavlish 

'Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u za mene nekim novim formatima uskoro', poručila je glumica.