JAGODA KUMRIĆ O VEZI S KOLEGOM NE VOLI PRIČATI: Ne skriva osjećaje samo prema jednoj osobi

Jagoda Kumrić svoj privatni život oduvijek je čuvala podalje od očiju javnosti.

Instagram

Splitska glumica Jagoda Kumrić na neko vrijeme se odmaknula se od glume, kako bi uživala u majčinstvu, ali i posvetila se obrazovanju.

Prije četiri godine ponovno je stala pred kamere i vratila se na male ekrane, a sada ju imamo prilike gledati u hit seriji 'Kumovi'.

Story 

Jagoda svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a poznato je kako je prije pet godina postala majka prekrasne djevojčice Nastasje.

Preslatka djevojčica dobila je ime prema Jagodinu najdražem književnom liku iz kultnog ruskog klasika 'Idiot', a majčinske obveze nisu je zaustavile u namjeri da položi ispite na Umjetničkoj akademiji u Splitu.

Inače, Jagoda je od 2019. u vezi s glumcem Konstantinom Haagom s kojim glumi u seriji 'Kumovi', a oboje se jako trude svoju ljubav zadržati podalje od javnosti.

Za njihovu se romansu saznalo u jesen 2019. godine, kada su ih naši fotografi 'uhvatili' u romantičnoj šetnji središtem Zagreba.

Filip Hofer 

'U sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku', rekla je tada kratko za Story glumica koja nije previše govorila u medijima o odnosu s glumcem.

Simpatična glumica je nedavno za Story otkrila kako funkcionira spajanje privatnog i poslovnog u njihovom slučaju.

Robert Gašpert 

'Lagano, sasvim lagano, sve štima među nama' kazala nam je glumica, no za daljnja pitanja o njihovom odnosu nije bila previše raspoložena.

'Ne pričam o privatnom životu jer smatram da je to privatna stvar. Što se tiče medija, ja se volim koncetrirati na posao i glumu, ali ne volim pričati o privatnim stvarima. Rekla bih ti ovako off the record bez problema, ali za medije jednostavno ne', kaže Jagoda.

Inače, poznata glumica otvorila nam se o izazovima majčinstva u današnje vrijeme.

Facebook 

'Izazovno je odgojiti dijete u današnjem vremenu. Mislim da se svaka generacija susreće s nekom vrstom izazova. Važno je biti u toku s vremenom i dati najbolje od sebe. Ono što mogu je otkrivati nove stvari uz nju, upoznati novu sebe, savjetovati se s prijateljicama, roditeljima i tako dalje. Ali da je izazovno, izazovno je', kaže Jagoda i dodaje:

'Jako me promijenilo majčinstvo, negdje me 'utoplilo', postala sam puno tolerantnija. Ja sam prije bila dosta isključiva, ono nešto me zezneš i ajde ćao, ali sad je drugačije. To je jedna vrsta ljubavi koju do tad nisam upoznala, a dobila sam je baš kroz majčinstvo'.

Podsjetimo, glumica je nedavno za Story otkrila je li ikada za potrebe uloge morala promijeniti fizički izgled i na što nikada ne bi pristala.

'Ovisi je li to opravdano ili nije. Ako moram biti ćelava za neki film primjerice i ako to ima smisla za ulogu koju tumačim, onda bih to napravila. Međutim ako je to neopravdano i ako se radi samo da bi se radilo, onda ne bih', kaže glumica i dodaje:

Miranda Cikotic/PIXSELL 

'Nisam nikada nešto drastično morala mijenjati, ali bilo je promjena. Sada sam brineta, a prije sam bila plava. To sam čak ja predložila jer mi se činilo da za ovu ulogu više odgovara moja prirodnija boja kose.'

Više fotografaija lijepe Jagode i Konstantina, pogledajte u našoj galeriji:

Filip Hofer Jagoda Kumrić i Konstantin Haag