Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubavi je došao kraj?

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag prekinuli vezu?

Autor Iva Markulin
Autor Iva Markulin

Nakon što su se prestali pratiti na društvenim mrežama, krenula su nagađanja da se dvojac odlučio razići

Izvor: Robert Gašpert

Ako je brisanje zajedničkih fotografija s profila na društvenim mrežama neki pokazatelj, čini se da odnos naše glumice Jagode Kumrić i crnogorskog glumca Konstantina Haaga nije kakav je bio. Naime, dvojac za čiju se vezu saznalo u listopadu 2019. godine, prestao se međusobno pratiti na Instagramu što je pokrenulo šuškanja o prekidu.

'O tome zbilja neću govoriti. Nemam komentara', rekla je kratko za Story.hr 28-godišnja glumica koja nije bila raspoložena davati izjave o trenutnom odnosu s tri godine mlađim glumcem. Javio nam se i Konstantin, koji je također bio vrlo kratak: 'Nikada nisam komentirao svoj privatan život'.

jagoda kumrić Izvor: Filip Hofer

jagoda kumrić

Inače, za vezu Jagode i Konstantina saznalo se kada su ih naši fotografi snimili u romantičnoj šetnji središtem Zagreba u jesen 2019. godine. 'U sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku', rekla je tada kratko za Story glumica koja proteklih godinu i pol dana nije previše pričala u medijima o ljubavi s crnogorskim glumcem. Međutim, prilikom posljednjeg intervjua koji je dala za Story.hr u prosincu prošle godine, povodom lansiranja vlastitog brenda pod nazivom 'Mrsh by Jagoda Kumrić', 28-godišnja Splićanka nije skrivala da i dalje uživa u ljubavi s Crnogorcem za kojeg je i tada istaknula kako joj je apsolutna podrška u svemu. Je li zaista riječ o prekidu ili je dvojac odlučio samo odvojiti privatno od društvenih mreža, vidjet ćemo u periodu koji dolazi.

Izbor Urednika

Royals