Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

VIDEO Jagoda Kumrić i Konstantin Haag potukli se na snimanju serije

Autor A.S.
Autor A.S.

Što se događa?

Izvor: Instagram

Domaći glumački par, 27-godišnja Splićanka Jagoda Kumrić i tri godine mlađi kolega sa seta serije 'Drugo ime ljubavi', Konstantin Haag, od prošle jeseni ne skrivaju da su zaljubljeni, a svako toliko na društvenim mrežama njihovih kolega zna 'isplivati' pokoji zanimljiv detalj veze. 

Tako je njihova kolegica i glumica Katarina Baban na svom Instagramu objavila zanimljiv video u kojem je par uhvaćen u 'tučnjavi'. Par je snimljen na setu u 'hrvačkom klinču' a između smijeha, škakljanja i povika dalo se čuti kako njihova kolegica Katarina Baban viče: 'Vidi, budale! Kostime ćete potrgati!'. Da na setu serije zabave ne nedostaje dokaz je upravo ovaj par, a radni dan njima je lakši uz dozu ljubavi i smijeha. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videima: 

Pogledajte

00:15
Tučnjava na setu serije
Tučnjava na setu serije
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Pogledajte

00:03
Tučnjava na setu serije 'Drugo ime ljubavi'
Tučnjava na setu serije 'Drugo ime ljubavi'
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Inače, osim što je Jagoda prošlu godinu završila u sretnoj vezi s kolegom sa seta, ostvarila se i u ulozi majke, a kako je izgledala godina s mezimicom Nastasjom, otkrila je nedavno za Story. 'Proživljavam divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu koja je centar mog svijeta, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, trenutačno radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku', rekla je tada.

Najčitanije

Najnovije

loader