'NAŠI SU PRESKUPI, ČAST IZUZECIMA': Domaća pjevačica kupila stan u centru Zagreba, pa otkrila što ju je razbjesnilo

Kako kaže, radi se isključivo o investiciji.

Instagram

Pjevačica Pamela Ramljak s pratiteljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, a ovog puta pohvalila se snimkom renoviranja kuće, ali i vrijednim radnicima.

'Ono kad dovedeš radnike iz Njemačke jer su naši preskupi, čast izuzecima', napisala je te podijelila pjesmu 'Hard Workin' Woman' Ashley TaylorMade.

Instagram 

Pamela je prošle godine s pratiteljima podijelila kako je pronašla stan u Zagrebu, odnosno u parku Zrinjevac. 'Kreće avantura. Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam', napisala je tada, a mnoge je iznenadilo kada je priznala da u njemu neće živjeti.

'Što je sa stanom gdje sada živite?', pitala je pratiteljica pjevačicu. 'Živim u svom stanu. Ovo je investicija. Nećemo tu živjeti', objasnila je Ramljak.

Inače, poznata Feminemka ne krije koliko uživa u obiteljskom životu sa suprugom Mladenom Salajsterom i njihovo dvoje djece. Nedavno je i posvetila emotivnu objavu suprugu, s kojim je proslavila desetu godišnjicu braka.