'PUŠTENA JE DA LETI... NEOPISIVO SAM SRETAN': Petar Grašo u emotivnoj objavi progovorio o jako važnom danu

Splitski pjevač na svom Instagram profilu prisjetio godišnjice njemu važnog događaja

Instagram

Pjevač Petar Grašo oduševio je obožavatelje svojim nastupom na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, a ovih dana našao u središtu medijske pozornosti zbog šuškanja o drugoj trudnoći njegove supruge Hane Huljić.

Ipak, on je sada za 24sata potvrdio da ne čekaju dijete i da su u pitanju samo glasine.

'S godinama se dosta naučiš ne opterećivati. Kad bi na dnevnom nivou posvećivao pažnju svemu što svatko o tebi može reći, izgubio bih puno energije. Doista me to ne dira. Uvijek sam volio poslušati kritike i primjedbe prijatelja, ali nikad tračeve. Ja sam daleko izvan estradnog svijeta', rekao je Grašo.

Sandro Sklepić 

Splitski pjevač sada se na svom Instagram profilu prisjetio godišnjice njemu važnog događaja i zahvalio svojim fanovima.

'Prije točno 6 godina pjesma 'Ako te pitaju' izašla je studija i puštena je da leti... Neopisivo sam sretan da je pronašla gnijezdo u milionima vaših srca', 

'Nije samo pjesma u našim srcima,već i jedan divan čovjek anđeoskog glasa koji me podsjeti na najljepše trenutke u životu, na bezbrižan svijet u kom sam odrastala, gdje se čuje njegov glas, gdje srce zadrhti od njegovih riječi, čije pjesme su mi obilježile cijeli život i koje ostavljaju trag u beskraju...', napisala je jedna obožavateljica ispod objave, a mnogi su u komentarima otkrili da su upravo ovu pjesmu odabrali za svoj prvi ples.

Podsjetimo, dok se javnost zabavlja nagađanjima o Haninoj trudnoći, ona se fokusira na glazbu, a nedavno se uz novu fotografiju prisjetila nekih prošlih vremena.

'Jedna od meni mojih najdražih skladbi. #diesirae Na svim glazbenim platformama', napisala je Hana uz link na YouTube iz očeve 'Mise Mediterana', u kojoj ima jednu od glavnih uloga.

Više fotografija Petra i Hane, pogledajte u galeriji: