Već neko vrijeme kruže priče da Hana Huljić i Petar Grašočekaju drugo dijete, a glasine je nedavno komentirao i njezin otac Tonči Huljić.

'Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad in nema. Bit će', kratko je rekao za 24sata.

Vjekoslava Huljić, Tonči Huljić i Hana Huljić na Melodijama Jadrana 2023.
Ivo Čagalj/PIXSELL 

Ima li u tome istine ili ne doznat ćemo u narednim mjesecima, a dok se javnost zabavlja nagađanjima, Hana se fokusira na glazbu.

Sada se na društvenim mrežamaoglasila i sama Hana, koja se uz novu fotografiju prisjetila nekih prošlih vremena.

'Jedna od meni mojih najdražih skladbi. #diesirae Na svim glazbenim platformama', napisala je Hana uz link na YouTube iz očeve 'Mise Mediterana', u kojoj ima jednu od glavnih uloga.

Prošlog je vikenda i službeno počela božična čarolija tj. otvoren je Advent u Zagrebu, a kućicu na Adventu ima i Ivan Huljić.

Glazbenikovu kućicu na Fooling Aroundu na Adventu nedavno je posjetio i njegov šurjak Petar Grašo, koji se s ekipom zabavljao na koncertu Novih Fosila.

Petar Grašo na Adventu.
Sandro Sklepić 

U društvu su se našli i Grašini roditelji Zoran i Snježana te sestra Buga, no nigdje nije bilo traga njegovoj supruzi.

'Obitelj', napisao je kratko bivši košarkaš Dino Rađa ispod zajedničke fotografije, a vesela ekipa pozirala je ispred Huljićeve kućice pod imenom 'Krivi ljudi'.

Podsjetimo, Hana i Petar kćerkicu Albu dobili su prošle godine u srpnju, a sudbonosno 'da' par je izgovorio iste godine u veljači.

Par svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a Grašo je nedavno tijekom gostovanja u HRT- ovom serijalu 'Knjazalište' otkrio kako se snašao u očinskoj ulozi.

Petar Grašo na vjenčanju Jusufa Nurkića
Sime Zelic/PIXSELL 

'Ono za podrigivanje nosim na ramenu, ali noći i prematanja je majka uzela u svoje ruke jer koncerti počinju u 21 sat... Mala je već bila posvuda, voli putovanja', ispričao je pjevač voditelju Robertu Knjazu.

Više fotografija Hane Huljić i Petra Graše, pogledajte u galeriji:

Jadran Babić, Story Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022.