Domaći pjevač Petar Grašo pojavio se u novoj epizodi 'Knjazališta', emisije voditelja Roberta Knjaza. Ovom prilikom Grašo se okušao u ulozi pizza majstora, i to u jednom restoranu u Napulju. Knjaz je na svom Instagram profilu podijelio i Grašine fotografije u pregači, ali i video na kojem se vidi da su kroz cijeli dan uživali u dobroj atmosferi.

Ipak, gledatelje emisije najviše je intrigirao Grašin punac, Tonči Huljić, koji se kratko pojavio na samom početku emisije pa podijelio duhovitu anegdotu s početka vezenjegove kćeri Hane i Graše.

'Primijetio samda se nešto događa između njega i moje kćeri onog trenutka kad on više nije imao nikakvih primjedbi. Dođemo u studio, snimimo pjesmu i njemu je sve ok. Složi se sa mnom svaki put, nema problema, razgovori teku normalno. Šta god ja kažem, on odgovori: 'Slažem se'. Vidio sam da nešto nije u redu. Mislio sam da je bolestan, da mora doktoru', rekao je Huljić.

Hana Huljić Grašo, Petar Grašo
AMIR HAMZAGIC/ATAIMAGES/PIXSELL 

Podsjetimo, u svibnju 2021. saznalo se da su prekinuli Grašo i Danijela, što je Story prvi objavio, a samo nekoliko mjeseci kasnije, u listopadu kao bomba je odjeknula vijest da je on u vezi s Hanom Huljić.  Sudbonosno 'da' par je izgovorio u veljači 2022., a njihovo prvo dijete, kćerkica Alba, rodila se 17. srpnja iste godine u splitskoj bolnici.

Više fotografija poznatog para, pogledajte u galeriji:

Jadran Babić, Story Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022.