Jedan od najpopularnijih domaćih poznatih parova, Petar Grašo i Hana Huljić, rijetko i nerado govore o svom privatnom životu pa je neizbježno da odgovore na takva pitanja često zapadne davati njihove najbliže.

Tonči Hulji, Hanin otac i Petrov dugogodišnji prijatelj, tako je nedavno otkrio da se Hana vraća na pozornicu nakon godine dana odsustva te će se ocem otvoriti prvo izdanje Melodija Jadrana izvodeći njihovu pop misu pod nazivom 'Misa Mediterana'.

'Hana je prošle godine bila odsutna, bila je na porodiljnom i nije pjevala pa smo imali zamjenu. Sad se ona vraća u sedlo što mi je drago jer je uz mene i ona kreator svega', izjavio je za Dalmatinski portal, a tom prilikom je otkrio da im najnovija članica obitelji, malena Alba, oduzima puno vremena, no da u pomoć Hani uskače baka Vjekoslava kako bi se mlada majka uspjela odmoriti.

Hana Huljić i Vjekoslava Huljić na proslavi krštenja Albe Grašo
Ivo Cagalj/PIXSELL 

O unučici je govorio i u najnovijem intervjuu, a otkrio je da se pomalo zasitio pop pjesama jer uživa u ulozi djeda.

‘Ne stižeš raditi i ne možeš se koncentrirati. Treba biti pri ruci, današnja djeca su dosta zahtjevna pogotovo ako imaju energije ko ova. Svašta, nije svakidašnja haha, ali valjda svaki djed tako priča o svojoj unuci, vrlo je muzikalna osoba, ekstremno’, rekao je za In Magazin.

Nije skrivao ni ponos na to kakva je Hana majka.

Tonči Huljić o kćeri Hani i unuci Albi
Jadran Babić 

Trenutno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut, kakva je Hana mama. Jer pretvoriti se iz djevojčice u brižnu majku koju mi sprječavamo da je kćer ne pojede cijelu... Taj majčinski instinkt je stvarno nevjerojatan, ona je htjela biti majka i to joj se ostvarilo. Stvarno uživamo u tom djetetu i u najmanju ruku je specifično - kao i njegovi roditelji i dide i bake’, rekao je Tonči.

Na pitanje ima li savjete za svog zeta Petra Graši, odgovorio je:

On je loš primjer za sve muževe, čovjek koji je toliko brilijantan u kući, da sve prijatelje koje sam doveo tamo sa ženama su mi rekli da ih ne dovodim više tamo da to gledaju. Čovjek stvarno kuha da je to nevjerojatno. Tako da mu je nema što dijeliti savjete, a i nema gore stvari nego kad se baka i dida previše petljaju, petljaj se koliko oni traže’.