Pop misa Tončija Huljića i Hane Huljić, Misa Mediterana, otvorit će prvo izdanje Melodija Jadrana.

Upravo je tim povodom glazbenik progovorio za Dalmatinski portal gdje se osvrnuo na posao, odnosima u obitelji, ali i unučicu Albu.

'Od premijere je prošlo dvije godine i moja velika želja je bila baš da je ponovno izvedemo u Splitu. Evo je sada ovdje, stalno sam slušao pitanja kad ćeš opet biti u Splitu. To je nešto čime se između ostalog bavim i želim se time predstaviti Splićanima', rekao je Tonči.

Vjekoslava Huljić i Tonči Huljić imaju unuku Albu Grašo
John Pavlish 

Ipak, posebno je istaknuo koliko ga veseli povratak kćeri Hane na pozornicu.

'Hana je prošle godine bila odsutna, bila je na porodiljnom i nije pjevala pa smo imali zamjenu. Sad se ona vraća u sedlo što mi je drago jer je uz mene i ona kreator svega', izjavio je.

Naravno, jedna od tema razgovora bila je i njegova unučica Alba, kći njegove Hane i Petra Graše. 'Pisao bih i više, limitirani smo tekstovima, a i time da nam je u obitelji sada nova članica. Vjekoslava je angažirana time da Hana barem malo odspava, da pazi je jer je bebica jako živa', rekao je pa otkrio i kakav je djed.

Hana Huljić i Vjekoslava Huljić na proslavi krštenja Albe Grašo
Ivo Cagalj/PIXSELL 

'Antitalenat sam za obične ljudske stvari, recimo za narezati kruh, ispeći jaje, ja to ne znam, ali znam dati ljubav', zaključio je.

Inače, Petar i Hana krstili su svoju nasljednicu u veljači ove godine, isti dan kada su proslavili i svoju prvu godišnjicu braka.