Petar Grašo i Hana Huljić danas su proslavili prvu godišnjicu braka, a kako je jednom prilikom otkrio Tonči Huljić, na isti je dan trebalo biti krštenje njihove kćerkice Albe.

Ipak, čini se da je slavni par promijenio planove, a kako je otkrio 24 sata, krštenje se ipak dogodilo dva dana ranije, 17. veljače u Splitu. Tom su prilikom uspjeli zadržati za sebe ono što za svoje vjenčanje svakako nisu, poseban trenutak za sebe i svoju obitelj.

Hana Huljić i Petar Grašo spremili proslavu krštenja kćeri
ANTONIO AHEL/ATAIMAGE/PIXSELL 

Pišu da je nakon krštenja u jednom splitskom restoranu bio organiziran ručak kojem su prisustvovali samo uža obitelji i kumovi.

A današnji je dan bio organiziran za slavlje koje je sada već krenulo u restoranu Adriatic na Sustipanu, gdje su slavili i vjenčanje. To je, inače, bivši restoran obitelji Grašo. Trebalo bi biti prisutno dvjestotinjak uzvanika.

Na prvim smo fotografijama mogli vidjeti neke od gostiju kao što su Mia Dimšić, Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana, Dino i Viktorija Rađa te mnogi drugi poznati Hrvati.

Ipak, najveća je pažnja bila na obitelji Huljić-Grašo, točnije Albi i njezinoj majci Hani.

Hana Huljić i Vjekoslava Huljić na proslavi krštenja Albe Grašo
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Hana je tako u restoran ušla sa svojom kćerkicom u naručju dok je uz nju hodala majka Vjekoslava. Gospođa Grašo je za ovu priliku odabrala lepršavu haljinu do ispod koljena, dok je Vjekoslava zablistala u kraljevsko plavoj baršunastoj haljini do poda.