Petar Grašo i Hana Huljić su se vjenčali u Splitu u subotu 19. veljače 2022. godine, u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Hani je kuma bila njena najbolja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela, dok je Petar imao čak tri kuma: košarkaša Dinu Rađu, slovenskog chefa Tomaž Kavčiča i svog prijatelja iz djetinjstva.

Petar Grašo i Hana Huljić su se 19. veljače 2022. godine
Jadran Babić 

Hana i Grašo malenu su Albu dobili 17. srpnja 2022. godine. Rodila se u 18 sati carskim rezom pet dana prije termina u splitskoj bolnici. Malena je bila dugačka 50 centimetara i teška 3150 grama, doznao je tada Story.

Tonči Huljić otkrio je dosad nepoznate detalje o unuci Albi.

'Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman do apartmana. Vjekoslava preuzme bebu da se Hana malo naspava. Vrlo je vesela, radosna, društvena, voli se smijati, pjevati, lupeta po klaviru i puta izuzetno visoke tonove, a dolje kad pušta glas ima baršunasti glas na tatu, a visoke na mamu. Nevjerojatan spoj, nevjerojatna beba. Hana je prilično izmorena jer ne spava više od četiri sata dnevno. A imamo i zahtjevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je', rekao je za emisiju 'Premijera'.

Kako piše 24sata par će navodno krstiti kćer 19. veljače ove godine u Splitu, a nagađa se a će Haninu haljinu za krštenje dizajnirati splitski modni dizajner Arileo. Osim toga, Arileo je napravio haljinu za Haninu maturalnu, a kreirao je i haljinu za vjenčanje Vjekoslave Huljić. Nagađa se i da će slavlje krštenja opet biti u Grašinom bivšem restoranu, gdje su u veljači prošle godine proslavili i vjenčanje.

Petar Grašo i Hana Huljić imaju kćer Albu
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Glazbeni par je za svoju kćer odabrao zaista posebno ime, što se znalo još tjednima prije porođaja. Zanimljivo, ime Alba mogu nositi i dječaci i djevojčice, a potječe od latinske riječi 'albus', čije je značenje 'bijela' ili 'svijetlo'. Ime je često među curicama u Španjolskoj i Italiji, a prevodi se kao 'zora' pa simbolizira obnovu snage, želju za inovacijama i ustrajnost. S druge strane, u hebrejskoj kulturi nose ga isključivo dječaci.