Sinoć je u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića predstavljena knjiga 'La Petite Marie' autorice Vjekoslave Huljić.

Kao podrška, u publici se nalazila i njezina obitelj koju rijetko možemo vidjeti na okupu. Tako je njezina kći Hana Huljić sjedila u društvu brata Ivana i oca Tončija, dok njezin suprug Petar Grašo ipak nije bio s njima, kao ni njihova kći Alba.

Hana Huljić, Tonči Huljić i Ivan Huljić na promociji knjige Vjekoslave Huljić
Neva Zganec/PIXSELL 

Vjekoslava je zablistala u plavom odijelu, dok je Hana za ovu prigodu odabrala crnu kombinaciju s visokim crnim čizmama. Kosu je podignula u rep i s minimalno šminke još jednom istaknula svoju prirodnu ljepotu.

Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić na promociji njezine knjige
Neva Zganec/PIXSELL 

Inače, Hana i Grašo malenu su Albu dobili u srpnju ove godine, a baka Vjekoslava je nedavno za Story.hr otkrila kakva je njezina unučica.

'Alba je predivno, predivno nasmijano dijete i moja ljubav. Vjerojatno sve bake znaju taj osjećaj, to je jedna nova vrsta ljubavi, novo sazviježđe, novi svemir, silna ljubav, da ti to dijete jako nedostaje ako ga ne vidiš jedan dan. Jednostavno je hrana za srce i dušu. Volim je, obožavam je, pjevam joj, presvlačim je, igram se s njom, kao i sve bake. Treba pustiti svojoj djeci da odgajaju svoju djecu. Imaju to u sebi, ne treba se puno petljati. Neka dijete ima ljubav, sve drugo dođe samo od sebe', rekla nam je.

Petar Grašo i Hana Huljić su se vjenčali u Splitu u subotu 19. veljače, u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Hani je kuma bila njezina najbolja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela, dok je Petar imao čak tri kuma: košarkaša Dinu Rađu, slovenskog chefa Tomaž Kavčiča i svog prijatelja iz djetinjstva.

Petar Grašo i Hana Huljić izgovorili su sudbonosno 'da' u rodnom Splitu
Jadran Babić 

Petar je nedavno otkrio detalj o vjenčanju koji dosad nismo znali. Točnije rečeno - plan koji su imali, ali ga nisu uspjeli provesti u djelo.

'Hana i ja smo imali romantičnu ideju prošetati gradom od naše kuće do one crkvice jer u veljači nema ljudi. Htjeli smo kupiti sladoled i prošetati do vjenčanja. No, došli smo s dva crna kombija, a imali smo i osiguranje. Iznenadilo nas je što su nas novinari čekali ispred kuće, a jedna je poznata novinarka rekla da smo Hana i ja vratili paparazze u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosiš u javnosti, to više ljudi ima potrebu zabadati u tvoj život.', rekao je tada pjevač.