Hana Huljić (31) dobila je 17. srpnja kćerkicu Albu sa suprugom Petrom Grašom (46). Grašo je progovorio da Albu ne stigne vidjeti često zbog pretrpanog rasporeda pa su ga mnogi napali.

Požalio se da ne stigne provoditi vrijeme s obitelji koliko bi želio. 'S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i prije nego što se ona rodila, ne stignem je, nažalost, u toj mjeri ni vidjeti. Ona je još beba, nije toliko involvirana u glazbu uopće. Vidjet ćemo njezine afinitete, polako', rekao je pjevač.

Petar Grašo i Hana Huljić izgovorili su 'da' u Splitu
Jadran Babić 

Podsjetimo, Petar Grašo i Hana Huljić su se vjenčali u Splitu u subotu 19. veljače, u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Hani je kuma bila njena najbolja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela, dok je Petar imao čak tri kuma: košarkaša Dinu Rađu, slovenskog chefa Tomaž Kavčiča i svog prijatelja iz djetinjstva.

Petar je otkrio detalj o vjenčanju koji dosad nismo znali. Točnije rečeno - plan koji su imali, ali ga nisu uspjeli provesti u djelo.

Hana Huljić i Petar Grašo imaju kćer Albu
Jadran Babić 

'Hana i ja smo imali romantičnu ideju prošetati gradom od naše kuće do one crkvice jer u veljači nema ljudi. Htjeli smo kupiti sladoled i prošetati do vjenčanja. No, došli smo s dva crna kombija, a imali smo i osiguranje. Iznenadilo nas je što su nas novinari čekali ispred kuće, a jedna je poznata novinarka rekla da smo Hana i ja vratili paparazze u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosiš u javnosti, to više ljudi ima potrebu zabadati u tvoj život. 

Vjenčanje je bilo druženje s prijateljima, zabava bez tradicionalnih rituala. Imali smo i običnu tortu koju je napravio moj kum. To je moja životna filozofija. Ja si mogu priuštiti tortu od 20 metara i poruka bi bila da imamo najveću tortu, ali smo htjeli imati najukusniju. Takav život i treba biti, izvana skroman, a iznutra pun raznih ukusa', objasnio je Grašo u emisiji 'Milizam'.